DermaPlus MD Retinol Youth Serum 30 ml

DermaPlus MD Retinol Youth Serum 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • DermaPlus MD Retinol Youth Serum 30 ml

Markası : DermaPlus MD Ürünlerini Gör

40377

839703002390

55
671.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DermaPlus MD Retinol Youth Serum 30 ml

Marka Adı: DERMAPLUS MD

Ürün Adı: DermaPlus MD Retinol Youth Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Molekül taşıyıcı olarak bilinen lipozomlar ile A vitaminin birer türevi olan %2 Retinol birleşiminden oluşmuş bir serumdur.

- Yaşlanma belirtilerini geciktirmeye yardımcı olacak bir üründür.

- Cildin sıkılaşmasına ve esnekliğini korumasına yardımcı olur.

- Kırışıklık ve ince çizgilerin giderilmesine destek olur.

- Katmanın yenilenme sürecini hızlandırarak daha sağlıklı bir cilt oluşmasını sağlamaya çalışır.

- Cildi güçlendirerek cildin aydınlanmasına, gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur.

- İçeriğindeki Glycerin bir nemlendirici olarak kabul edilir. Cilt yaşlandıkça nem oranı azalmaktadır, gliserin cilde nem sağlamaya yardımcı olur. Cildi dış etkenlerden korumaya çalışır. Cilt ve güzellik bakımı için birçok faydaya sahiptir.  Parlaklık ve esneklik sağlamaya yardımcıdır.

- Retinol; yüksek anti aging etkisi ile cildin yenilenmesine, kırışıklıkların azalmasına yardımcı olur.

- Sodyum Hyaluronat; cilt bakımında güçlü bir anti aging maddesidir. Nem tutma özelliği ile parlak ve canlı bir cilt oluşumunu desteklemektedir. Cildimizin genç görünmesi için yardımcı olur. Kırışıklık görünümünü büyük ölçüde azaltmaya yardımcı olur.

- MDIComplex; Koyu halkaları, örümcek damarların görünümünü azaltmaya yardımcı olur. Cilt direnci sağlayan, bariyer fonksiyonunu artırmaya çalışır. Nem sağlayıcı etkisi ile cilt sıkılığını artırmaya yardımcıdır.

- E vitamini yağda eriyen bir vitamindir.  Zararlı güneş ışınlardan cildi korumaya yardımcıdır.

- Paraben içermez.

- DermaPlus MD Retinol Youth Serum genç bir cilt için yardımcınız olur.

Kullanım Şekli: Temizlenmiş göz çevresi hariç tüm cildinize masaj yardımı ile uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: İlk 15 gün gün aşırı akşamları, sonrasında her akşam kullanıma uygundur.

Sonuç: Cildin esnekliğini koruyarak, yaşlanmayı geciktirmeye yardımcı olur.

DermaPlus ürünlerine Turuncu Kasa'dan uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Etken Maddeler: Water (Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Retinol, Hexyl Laurate, Polysorbate 20, Tetradecyl, Aminobutyroylvalylaminobutyric Urea Trifluoroacetate, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, PEG 100-Stearate, Cetyl, Alcohol, Butylene Glycol, Sorbitol, PPG-12/SMDI Copolymer,Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Carrageenan, Sorbitan Stearate, Polysorbate 60, Squalane, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Dimethicone Propylene Glycol, Ectoin, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexane CarboxylateGlycine Soja (Soybean) Extract Symphytum Officinale Rhizome/Root Extract, Plantago Ovata Seed Extract, Hydrolyzed Wheat Protein, Leucine, Serine, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Tall Oil Sterol, Linoleic Acid, Sodium Ascorbate, Echinacea Purpurea Extract, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Centella Asiatic Meristem Cell Culture, Buddieja Davidii Meristem Cell Culture, Lecithin,Tocopheryl Linoleate/Oleate, Methyl Methacrylate/Glycol Dimethacrylate Crosspolymer, Malva Slyvestris Extract Hedera Helix Extract, Parietaria Officinalis Extract, Sambucus,Nigra Extract Arnica Montana Extract, Cucumis Sativus Extract, Cetearyl Ethylhexanoate, Magnesium Alimunim Silicate, Glycine, Soja(Soybean)Sterols, Phospholipids, Di-PPG-I Myreth-10 Adipate, PEG-7 Glyceryl  Cocoate, Retinyl Palmitate, Xanthan Gum Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene  Glycol, Yeast Polysaccharides, Mentha Piperita(Peppermint) Leaf Extract , Primula Veris Extract, Alchemilla Vulgaris Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Achillea Millefolium Extract, Glucosamine HCI, Algae Extract, Yeast Extract Urea, Dithiaoctanediol, Gluconic Acid, Sutliains, Beta-Carotene, Alcohol, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, PEG-8 Disodium EDTA.

Yorumlar
E** n**
23.05.2022
Memnun kaldım.

Cildi çok iyi nemlendiren bir serum cildi tazeleyip dolgunlaştırıyor.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DermaPlus MD Retinol Youth Serum 30 ml

671.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim