Dermoskin Babycare Prebiyotik & Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml

Dermoskin Babycare Prebiyotik & Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Dermoskin Babycare Prebiyotik & Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml

Markası : Dermoskin Ürünlerini Gör

55165

8697796001155

55
PİYASA FİYATI 229.90 TL
SATIŞ FİYATI 206.91 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı : Dermoskin 

Ürün Adı : Dermoskin Babycare Prebiyotik & Postbiyotik Yüz Kremi 

Ürün Miktarı : 50 ml 

Ürün Özellikleri :

Çok kuru ve kurumaya yatkın bebek ciltlerinin bariyer tabakasını güçlendirerek su kaybını önlemeye ve nemini artırarak dış etkenlere karşı korumak için formüle edilmiştir. İçeriğinde bulunan etken maddeler ile hassas bebek cildine nemlendirici ve yumuşatıcı bakım yapar. Postbiyotikler, probiyotik bakterilerin ürettiği faydalı metabolik yan ürünlerdir. Prebiyotik ve postbiyotikler bebeklerin doğal florasını güçlendirerek yararlı bakterilerin çoğalmasına ve zararlı bakterilerin azalmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli : 

Dermoskin BabyCare Prebiyotik Postbiyotik Yüz Kremi'ni kızarıklık ve herhangi bir hassasiyet yaşandığında (kaşlar, alın ve kulakların dış bölgelerinde oluşan pullanmalarda) nemlendirici olarak bebeğinizin temizlenmiş cildine hafifçe masaj yaparak günde 1 veya 2 kez uygulayınız.

UYARILAR :

Haricen kullanılır. 15-25 °C arasında nemsiz ortamda, çocukların ulaşamayacağı yerde ve kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz. Gözle temas

etmesi halinde bol su ile durulayınız.

İÇİNDEKİLER :

Water, Caprylic Capric Triglycerides, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Canola Oil, Niacinamide, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Cetyl Cetaryl Alkol, Sorbitan Stearate, Tocopherol Acetate, Panthenol, Xylitol, Palmitamite MEA, Sodium Hyaluronate, Alpha-glucan Oligosaccharide, Zinc Gluconate Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Lactobacillus, Sodium Lauroyl Lactylate, Cholesterol, Ceramide 1, Ceramide 6ll, Ceramide 3, Phytosphingosine, Sodium Lauryl Glucose Corboxylate, Benzoic Acid, Tocopherol, Allantoin, Magnesium Aluminum Silicate, Xanthan Gum, Disodium EDTA.

Yorumlar
** **
23.11.2023
güzel hafif yapı

Normalkremlerinden daha hafif ağırlık hissi bırakmadığı için aldım ve kullanıyorum. Yumuşak yapıyor cildimi. Memnunum.<br />

Y** **
23.11.2023
Yağmur

Bebeğim İçin Aldım Mükemmel Kokuyor Ve Yumuşacık Yapıyor <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Dermoskin Babycare Prebiyotik & Postbiyotik Yüz Kremi 50 ml

206.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim