Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin 90gr

Fe Diş Pastası Nane  Sigara İçenler İçin
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Fe Diş Pastası Nane  Sigara İçenler İçin
  • Fe Diş Pastası Nane  Sigara İçenler İçin

Markası : Fe Ürünlerini Gör

8431

8693203015159

55
PİYASA FİYATI 84.00 TL
SATIŞ FİYATI 75.6 TL
2258
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin :

Marka Adı : Fe

Ürün Adı : Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin

Ürün Miktarı : 90 gr.

Ürün Özellikleri : Sigara kullanan kişiler için tasarlanmış olan diş bakım ürünüdür. Dişleri plak ve tartarlardan temizlemeye, doğal beyazlık sağlamaya, sigara nedeniyle dişlerde oluşan lekeleri gidermeye, ağız içine ferahlık vermeye yardım eder.

Sonuç : Dişleri temizlemeye ve doğal beyazlığına kavuşturmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bir miktar ürünü ıslattığınız diş fırçanıza sürünüz ve dişlerinizi fırçaladıktan sonra ağzınızı çalkalayarak temizleyiniz.

İçerik : Denionized water, Calciumcarbonate, Sorbitol, Tricalciumphosphate, Sodiumsilicate, Titaniumdioxide, Polydimethylsiloxane, Xanthan Gum, Potasiumsorbate, Sodiumsaccharin, Sodium monofluorophosphate, PEG-8, Aroma, Sodiumlaurylsulphate.

 Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin

Her insan daha mükemmel görünmek isteyebilir, özellikle de beyaz dişlerle güzel bir gülümseme pek çok insanın arzuladığı bir şeydir. Ancak dişlerimiz bazen pek çok nedenle eski beyazlığını yitirir, plak ve tartar oluşur, dişlerde sararma, lekeler meydana gelir. Bunun için dişler düzenli olarak ve doğru yöntem ile fırçalanmalı ve temizlenmelidir.

Bazı tüketilen gıdalar, içecekler ve özellikle de sigara kullanımı dişlerin doğal beyazlığını kolayca yitirmesine, dişlerde sarı lekeler oluşmasına neden olabilir. Böyle durumlarda sıradan diş macunları yeteri kadar beyazlama sağlamak için yeterli olmayabilir.

Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin, özel olarak tasarlanmış, dişleri sigara lekelerinden, plaklardan, tartarlardan arındırmaya yardımcı diş macunu tarzında bir üründür. Dişlerinizi temizlerken diş minelerini güçlendirmeye de yardım eder. Nane florürlü içeriği ile dişlerde ve ağız içinde ferahlık sağlamaya da yardım eder. Diş pastası, diş macunu yerine kullanılabilir, ayrıca diş macunu ile dişlerin fırçalanmasına gerek kalmaz. Diş beyazlatma için hidrojen peroksit kullanılmamıştır.

Dişlerin fırçalanarak temizlenmesi, sizi plak ve tartarlara, çürüklere, nefesinizin kokmasına, diş eti rahatsızlıklarına karşı koruyabilmek için yardım edebilir.


Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

Yorumlar
s** a**
20.09.2022
çok iyi

sigara içen herkesin kullanmasını tavsiye ederim

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Fe Diş Pastası Nane Sigara İçenler İçin 90gr

75.6TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim