Glimo Omega Doğal Diş Macunu 75 ml

Glimo Omega Doğal Diş Macunu 75 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Glimo Omega Doğal Diş Macunu 75 ml

Markası : Glimo Ürünlerini Gör

50869

8681198000021

55
279 TL
908
Kişinin Favorisi

GLİMO OMEGA DOĞAL DİŞ MACUNU 75 ML

GLIMO Omega Doğal Diş Macunu; İçerisinde bulunan özel formüle edilmiş doğal koruyucular, beyazlatıcılar ve onarıcılar sayesinde ilk fırçalamadan itibaren "düzenli kullanımla dişlerinizde hassasiyete yol açmadan, dişlerinizi çizmeden (RDA 32), dişlerinizdeki lekeleri gidererek dişlerinizi beyazlatır Gün boyu ağız kokusunu giderir, nefesinizi ferahlatır. Diş ve diş etleri için mükemmel bir odontolojik tolerans sağlar.** Glimo Omega Doğal Diş Macunu, diş eti problemlerinizin azalmasına, plak oluşumunun engellenmesine, dişlerinizin çürüklere karşı korunmasına, genel ağız ve diş sağlığının bakımına yardımcı olan, formülündeki doğal nane ve mentol ile gün boyu ağzınızda ferahlık sağlayan MULTIFONKSİYONEL VE DOGAL bir diş macunudur.

KULLANIM ŞEKLİ :

Diş ve diş eti bakımınıza yardımcı olması için dişlerinizi günde üç defa düzenli olarak Glimo Omega Doğal Diş Macunu ile fırçalayınız.

UYARILAR :

Ürün içeriğinde yer alan karbon ve huş ağacı kömürü kaynaklı olarak ürünün rengi siyahtır. Diş hekiminizin önerdiği şekilde kullanınız. Oda sıcaklığında saklayınız. Deterjan türevi köpürtücü içermediğinden uygulama sırasında KÖPÜRMEZ.

İÇİNDEKİLER :

DICALCIUM PHOSPHATE DIHYDRATE, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE XYLITOL AQUA GLYCERIN XANTHAN GUM JUNIPERUS COMMUNIS FRENT EXTRACT (ARDIC EKSTRESI MENTHA SPICATA HERB OIL (NANE YAG CHARCOAL POWDER HUG AGACI KOMORUERCH CHARCOAL PROPOLIS EXTRACT MENTHOL SALVADORA PERSICA BARK ROOT EXTRACT (MIDAK EXSTRES CARBON, REBAUDIOSIDE A (STEVIA), MAGNESIUM CHLORIDE.

Yorumlar
D** **
28.11.2023
Çok memnunum

Ağızda His bırakmıyor beyazlatıyor düzenli kullanımda.

B** A**
28.11.2023
Tadı güzeldi kaliteli bir şeye benziyor fakat ğpek beyazlatmadı

Beyazlatma etkisini pek goremedim 2-3 haftadir kullanmama rağmen. Fakat kahveyi cok tukettigim icin olabilir. Onun disinda diger saglikli macunlara gore tadi guzel. sadece belki biraz daha ferahlatıcı özelliği olabilirdi.

Y** d**
21.05.2021
memnun kaldım

Ağızda His bırakmıyor beyazlatıyor düzenli kullanımda. Çok memnunum

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Glimo Omega Doğal Diş Macunu 75 ml

279TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim