Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion 250 ml

Hamilton Sensitive Lotion SPF 50+ Güneş Koruyucu Losyon 265ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Hamilton Sensitive Lotion SPF 50+ Güneş Koruyucu Losyon 265ml

30507

9313501072225

5/1
193.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion 250 ml

Hamilton Sensitive Lotion SPF 50+ Güneş Koruyucu Losyon 250ml

Marka Adı: Hamilton

Ürün Adı: Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion

Ürün Miktarı: 250 ml

Cilt Tipi: Hassas ciltler

Ürün Özellikleri: UVA ve UVB ışınlarına karşı hassas ciltlere koruma sağlamaya yardımcı losyondur. Suya karşı dayanıklı bir formüle sahiptir. Lanonin, parfüm ve renklendirici içermez. Ciltte yağlı bir hisse ve akne oluşumuna sebep olmaz. Güneşe karşı SPF 50 derecenin üzerinde bir koruma sağlamaya çalışır.

Sonuç: Hassas ciltlere güneş koruması sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce çalkalanır ve güneşe çıkmadan yirmi dakika önce eşit miktarda uygulama yapılır. Her 4 saatte bir ve/veya yüzdükten, kuruladıktan ya da terledikten sonra yeniden uygulanır. Göz ile temasından kaçınılmalıdır. Yüz, boyun ve vücut bölgesinde günlük kullanıma uygundur.

İçerik: 4-Methylbenzylidene Camphor, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Tocopheryl Acetate.

 

Hamilton güneş ürünleri, cilde etkin bir koruma sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Yetişkinlerin, çocukların ve farklı cilt tiplerinin kullanımına uygun Hamilton güneş kremi çeşitleri vardır.

Güneş koruyucu kullanırken, hiçbir ürünün %100 koruma sağlamayacağı göz önünde bulundurulmalıdır. Güneş kremleri kullanmanın yanı sıra diğer gerekli tedbirleri de almak gerekir.

Güneşin dik açıyla geldiği zaman dilimlerinde doğrudan güneşe çıkmamak ve çocukları güneşe çıkarmamak, güneşe çıkarken açık renk kıyafetler giymek, şapka ve gözlük gibi aksesuarlar kullanmak alınabilecek tedbirler arasındadır.

 

Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion 250 ml hassas ciltlerin cildine güneş koruması sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Günlük olarak yüz ve vücutta kullanım için ideal bir losyondur.

 

Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion 250 ml, Turuncu Kasa.com’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Hamilton SPF 50+ Sensitive Lotion 250 ml

193.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim