Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ 50 ml

Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ 50 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ 50 ml
  • Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ 50 ml

Markası : Incia Ürünlerini Gör

43552

8681511090517

5/1
249.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Incia

Ürün Adı: Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: 

- Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, dirsek ve topukların nemlenmesine ve yumuşaklık kazanmasına destek olan cilt bakım yağıdır.

- Bio Arge Laboratuarları tarafından tamamen doğal bitkilere soğuk sıkım teknolojisi uygulanarak üretilen yağ özlerinin kullanıldığı INCIA Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, vücudunuzun doğal florası ile uyumludur.

- Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, Shea yağının yoğun nemlendirme etkisiyle topuk ve dirseklerin yumuşacık ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına destek olur.

- Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, deforme olmuş cildin ihtiyacı olan bakımın sağlanmasına ve yıpranmış bölgeyi güzelleştirmeye destek olur.

- Doğanın faydalı bitki yağlarından oluşan doğal formül, kuru ve çatlak bölgeleri yumuşatarak pürüzsüzlük sağlamaya destek olur.

- Shea yağının hafifliği, aynı sefa yağının yoğun nemlendirme etkisi ve kuşburnu yağının C vitamini içeriği kurumuş ve çatlamış cildi beslemeye katkı sağlar.

- Hızlı emilim sağlayarak dirsek ve topuklarınızın taze, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına katkı sağlayan doğal bir güzellik kaynağıdır.

- Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, cildin doğal koruyucu bariyerini güçlendirmeye katkıda bulunur.

- Cilt yüzeyinde doğal bariyer oluşumuna destek olarak hava koşulları gibi dış etkenlere karşı cildi korumaya katkı sağlar.

- Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ, cildin florası ile uyumludur. İçeriğinde hiçbir kimyasal madde bulunmaz. Yapay koku ve boyalar içermez. Hoş ve doğal kokuludur.

- Kokusu yapay parfümlerden değil içeriğindeki doğal esansiyel bitki özlerinden, rengi de yine içeriğinde kullanılan bitkisel yağların doğal renklerinden gelmektedir.

- Incia yer altı suyunu kirletmez, doğaya zarar vermez. Ürünlerimiz; Sentetik Yağ, Silikon, Sentetik Emülgatör, Paraben ya da diğer sentetik koruyucular ve boya içermez.

- Doğada %100 geri dönüşen gıda tipi ambalajlar kullanılır.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:  

- Temiz ve kuru topuk ve dirsek bölgelerinize doğrudan uygulayarak yediriniz.

- En etkili sonuç için sabah ve akşam düzenli kullanınız.

 

Incia markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Incia Dirsek ve Topuklar için Doğal Pürüzsüzleştirici Yağ 50 ml

249.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim