Klorane Capucine Shampoo 200 ml Latin Çiçeği Ekstresi İçeren Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Klorane Ürünlerini Gör

11144

3282779007504

5/1
60.92 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Klorane Capucine Shampoo 200 ml

Latin Çiçeği Ekstresi İçeren Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı 

Kepek, saçlarda sık görülen sorunlardan biridir. Özellikle koyu renk giysilerde kendini belli eden sinir bozucu bir durumdur. Saç derisinde ölü katmanların atılımı gerçekleşir. Atılımın hızlanmasıyla, ölü katmanlar kümelenir ve kepeği oluşturur. Kepeğin en kötü yanı da kaşıntıyı beraberinde getirmesidir. Kaşıntıyla birlikte saç derisinde kızarıklıklar da meydana gelir.

Bilinenin aksine sık yıkanmak saçı kepekten daha kolay arındırır. Aşırı sıcak suyla yıkanmak kepek oluşumunu hızlandırır. Sıcak su saç derisinin nem oranını bozar, cildi susuz bırakır. Susuz kalan deride pul pul dökülmeler meydana gelir, kepek oluşur. Yıkanacağınız suyun ılık olmasına dikkat ediniz.

Kepek kişinin ruhsal yapısını ve sosyal hayatını olumsuz etkileyebilir. Kişi kendisini bakımsız ve kirli hisseder, toplum içine çıkmaktan utanır. Saç tipinize uygun kullanacağınız şampuan ve bakım ürünleriyle kepekten kurtulabilirsiniz.

Klorane uzmanları sıkı ve titiz çalışmalar sonucu ürünlerini geliştiriyorlar. Phytofiliere adı verilen bitkiyi hassas şartlarda ve bilimsel uygulamalar doğrultusunda yetiştirip, damıtıyorlar.

Klorane Capucine Shampoo 200 ml Latin Çiçeği Ekstresi İçeren Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı, kepek için geliştirilen şampuandır.

Ürün, kuru kepeğin giderilmesine ve oluşacak kepeği azaltmaya yardımcıdır.

Saçınız eski dolgunluğuna ve parlaklığına kavuşmasına yardım eder. Hipoalerjeniktir.

Kullanım Şekli:

Saçı 1 kez şampuanlamak yeterlidir, sonra iyice durulayın. Gözle temas halinde iyice durulayın. Yoğun kepeği bakımı için haftada 2 kez kullanılabilir.

Şakayık ekstreli tahriş olmuş saç derisi için olan sık kullanım şampuanı ile birlikte kullanılabilir.

Klorane Capucine Shampoo 200 ml Latin Çiçeği Ekstresi İçeren Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı, ucuz fiyatla sitemizden satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Klorane Capucine Shampoo 200 ml Latin Çiçeği Ekstresi İçeren Kepeğe Karşı Bakım Şampuanı

60.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim