Milupa Aptamil Conformil 1 Mama 300 gr

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Milupa Ürünlerini Gör

1581

8712400748070

55
288.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Milupa Aptamil Conformil 1 Mama 300 gr

Milupa Aptamil Conformil 1 Mama 300 gr

Marka Adı: Milupa
Ürün Adı: Milupa Aptamil Conformil 1 Mama
Ürün Miktarı: 300 gr
Ürün Özellikleri: Bebeğin anne sütü ememediği veya annenin bebeği emziremediği durumlarda kullanılmak üzere tasarlanmış bir mamadır. Bebeğin doğduğu andan 6 aylık olana kadar kullanım için ideal bir biberon mamasıdır.
Sonuç: 0-6 ay bebekler için biberon beslenmesine yardımcıdır.
Kullanım Şekli: Mamanın üzerinde belirtilen şekilde hazırlamaya özen gösterin ve mamayı hazırlarken içinden çıkan ölçeği kullanın.
İçerik: İmmunofortis ,Lcp ve nükleotid ilaveleri içerir.

Bebeğinize doğumundan itibaren ilk altı ay boyunca sadece anne sütü veriniz. Anne sütü bir mucize gibidir. Bebeğin fiziksel ve ruhsal gelişimi açısından çok önemlidir, emzirmek anne ve bebek arasındaki bağı kuvvetlendirir. Normal şartlar altında bebeğinizi ilk altı ay anne sütü ile besleyiniz. Bebekler için en ideal beslenme anne sütüdür.

Annelik ve anneler kadar emzirmek de çok önemli ve özeldir. Kadınlar hamileliklerinin ilk günlerinden itibaren anne olurlar, bebeklerini önce karınlarında taşırlar sonrada kalplerinde, onlar için her zaman her şeyin en iyisini isterler.

Bazen pek çok sebepten dolayı bebeğe anne sütü vermek mümkün olmaz ya da anne sütü beslenmede yetersiz olur, bebek memeyi almak istemez ya da bebek ve anne ayrı kalmak zorunda olabilir bu gibi durumlarda Mama kullanmak zorunda kalınabilir.

Anneler bu durumda çok üzülürler, ancak mecburiyet karşısında bebeğinize biberon mamaları vermek durumunda kalabilirsiniz. Bebeğiniz için en iyisini seçerek beslenmesine yardım edebilirsiniz.

Milupa Aptamil Conformil1 Mama bebeğin doğumundan itibaren kullanabileceği bir biberon mamasıdır.

Bebeklerin doğumdan 6. ayın sonuna kadar beslenme sağlamaya yardımcıdır.

Aptamil Conformil 1'in 300 gr'lık 1 ürün boyu bulunmaktadır.

Milupa doğumdan itibaren bebekler için pek çok farklı mama çeşitleri tasarlamıştır. Bebeğin büyüme ayına göre farklı lezzetlere sahip olan mama çeşitlerinden bebeğinizin sevebileceklerini seçebilirsiniz.

Mamalar, kaşık mamaları, biberon mamaları olarak bulunur, ayrıca çeşitli meyve ve sebze püreleri, çorbalar da bebeğinizin sevebileceği lezzetlerle hazırlanmıştır.

Hızlı ve pratik hazırlama olanağı ile evinizin dışında bile rahatlıkla bebeklerinizi besleyebilir ve lezzetli öğünler sunabilirsiniz.

Bebekler genellikle 6. aydan itibaren ek gıdalara geçerler ve büyüdükçe yiyebilecekleri besinler çeşitlenir.

Hazırlama Şekli:

*Öncelikle mama hazırlamadan önce ellerinizi özenli bir şekilde yıkamalısınız.

*Ortalama 10 dakika kadar biberon şişesi ve emziği kaynatarak hijyen sağlayınız.

*Mama için gerekli suyu en az 10 dakika kaynatıp, ılımasını bekleyiniz.

*Ilıtılmış sudan hazırlamak istediğiniz miktarı biberona doldurunuz.

*Her zaman mama kutusunun içinden çıkan, kendisine ait ölçeği kullanınız. Ölçek üzerindeki fazlalığı sıyırarak, silme bir ölçek ölçünüz.

*Biberonun içine hazırlamak istediğiniz miktarda Aptamil Conformil1 koyunuz. (her 30 ml su için 1 ölçek Aptamil Conformil 1)

*Biberonun ağzını kapatınız ve toz eriyinceye kadar çalkalayınız.

*Biberonun ağzını açıp emziği takınız. Biberondan bileğin iç kısmına damlatılarak bebek sütünün sıcaklığı kontrol edilmelidir.

Milupa Aptamil Conformil 1 Mama 300 gr, sitemizde ucuz fiyata satılmaktadır, Turuncu Kasa farkını siz de yaşayın.

Yorumlar
M** Y**
19.01.2017
zam geldi

ürünü geçen hafta aldım memnundum fakat bu gün bi baktım 4 tl zam gelmiş. internetten almanın bir avantajı kalmamış oldu

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Milupa Aptamil Conformil 1 Mama 300 gr

288.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim