Naturalse Bitkisel Organik Biberiye Özlü Şampuan 350ml

Naturalse Bitkisel Organik Biberiye Özlü Şampuan 350ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Naturalse Bitkisel Organik Biberiye Özlü Şampuan 350ml

Markası : Naturalse Ürünlerini Gör

43663

8681349444759

5/1
81.25 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Naturalse Biberiye Özlü Vegan Şampuan doğal bitki özleri içermektedir.

İçerisinde paraben, silikon, tuz , sülfat türevleri ve SLS  bulunmaz . Saçların dökülmesini tetikleyen kimyasallar içermez .Formülündeki besleyici vitaminler  sayesinde incelen saçlar beslenir  ,bu nedenle ince telli ve dökülen saçların tedavisi için önerilmektedir . 

Köpürtücü kimyasallar içermediği için az köpürmektedir ,bu nedenle çok köpürmemesi normaldir  ve  2. -3. yıkamadan sonra  köpürmektedir .

Bitkisel özlerden zengin bir formüle sahiptir.  Sarmaşık özü ile saçların hızlı uzamasına yardımcı olurken, biberiye özü ile saçların daha gür ve parlak gözükmesini destekler. 

Yağlı saçlarda yağ dengesini koruyarak daha geç yağlanmasını sağlamaktadır .

Egzamalı saçlarda kimyasal iritasyon yapmadığı için iyileşme sürecinde kullanılması  tavsiye edilmektedir .

Kuru saçlarda , formülündeki besleyici yağlarla saçlara canlılık ve yumuşaklık kazandırmaktadır.

İnce telli, dökülen ve cansız saçlarda  Naturalse Dökülme Karşıtı Spreyle birlik de kullanması  tavsiye edilir .

Her gün kullanılabilir .

Tüm saç tipleri için uygundur .

Saçlarınız sizin için en değerli aksesuarınızdır… Onlara hak ettiği değeri vermek için fazla zamanınızın olmadığını biliyoruz. İş yaşamının koşuşturmacası, günlük rutin işler, saçlara yapılan işlemler ve çevresel faktörler derken saçlarınızı ihmal ediyor, günün sonunda ikincil plana atıyorsunuz. Gün içinde hızlı bir duş alıp, saçlarınızı kimyasal içerikli ve koruyucu maddeler ile donatılan ve şampuan adı altında arz edilen bir kimyasal ile yıkıyorsunuz. Banyodan çıktığınızda kendinizi temizlenmiş hissediyorsunuz ancak bu ürünlerin kimyasal olarak cildinizi kirlettiğini unutmamalısınız.

Kimyasal içerikli endüstriyel saç bakım ürünleri tahriş edici kimyasallar içerdiği için bu kimyasallar sadece durulama ile cildinizden temizlenmeyebilir .Böylece zamanla saçlı derinizde kaşıntı ,egzama ve sivilcelenme gibi bakteri kaynaklı cilt hastalıklarına neden olabilir . Saç derisi bir kez söz konusu ürüne alıştıktan sonra, diğer saç bakım ürünlerine tepki verir. Naturalse doğal ve özel bitkiselformülü ile saçlarınıza tüm bakımları sağlar.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Naturalse Bitkisel Organik Biberiye Özlü Şampuan 350ml

81.25TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim