Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml

Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml

Markası : Nivea Ürünlerini Gör

16487

4005808360383

5/1
PİYASA FİYATI 160.75 TL
SATIŞ FİYATI 144.68 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml :

Marka Adı : Nivea

Ürün Adı : Nivea Baby Pişik Kremi

Ürün Miktarı : 100 ml.

Ürün Özellikleri : Bebeğinizin bezli bölgesini pişik oluşumlarına karşı korumaya ve var olan tahrişi yatıştırarak rahatlatmaya yardım eder.

Paraben, alkol, boya içermeyen formülü ile bebeğinizin hassas cildinde koruyucu bir tabaka oluşturmaya ve cildi neme, sürtünmeye karşı korumaya yardım eder.

Alerji yapma ihtimali en az seviyede tutularak formüleedilen krem, dermatologlar ve çocuk doktorlarının işbirliği ile tasarlanmıştır.

Sonuç : Bebeğinizi pişik oluşumlarına karşı korumaya vetahrişi yatıştırmaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Bebeğinizin altını her açtığınızda,temizledikten ve kuruladıktan sonra bezli bölgeye ince bir tabaka halindeuygulayınız.

İçerik : %20 oranındaçinko oksit, buğday yağı içerir. Paraben, alkol ve boya İÇERMEZ.

Bebeklerin hassas ve ince ciltleri çok kolay tahriş olabilir bunun için özenle korunması önemlidir.

Özellikle sürekli idrara ve dışkıya, bezin sürtünmesine maruz kalan bezli bölgesi kolayca tahriş olur, pişik dediğimiz kırmızı küçük kabarcıklar görülebilir.

Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml :

Pişik oluşmadan önce cildi korumak önemlidir ve daha etkili sonuçlar verir. Eğer bebek kiloluysa kollarında ve bacaklarında da terlemenin etkisiyle pişik oluşabilir.

Nivea Baby Pişik Kremi, bebeğin cildini koruyucu bir tabaka olarak sarmalar ve nemin yıpratıcı ve tahriş edici etkisine karşı korur. Dokusu nemin ve sıvının cilde direkt temasını engellemeye yardım edecektir. Aynı zamanda bebeğin cildini besleyerek yumuşaklık verir ve cildin nefes almasına engel olmaz.

Oluşmuş tahriş ve pişiği yatıştırarak rahatlamasını sağlamaya ve kızarıklıkları gidermeye yardım eder.

Özel formülü dermatologlar ve çocuk doktorlarınınçalışmaları ile elde edilen pişik kremi paraben, alkol ve boya içermeyenformülü ile bebek cildine zarar vermez. Ph değeri ciltle uyumludur ve alerjiyapma ihtimali en az seviyeye indirgenmiştir.

Bebeklerin cildi son derece hassastır ve cilt bütünlüğü kolayca bozulabilir bunu azaltmak için yardımcı olabilecek ürünlerle korunması ve bakımının yapılması cildin geleceği açısından da çok önemlidir.

Nivea markası 100 yılı aşkın deneyimi ile bebeğinizin cildine uygun şampuanlar, kremler, pudralar, ıslak havlu çeşitleri , bebe yağları, losyonlar ve sabunlar üretmektedir.

Nivea ile bebeğiniz emin ellerde.

Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml, Tururncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nivea Baby Pişik Kremi 100 ml

144.68TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim