Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2471

4008600023067

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara :

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara

Ürün Miktarı : 1 Adet kauçuk emzik

Ürün Özellikleri : Bebeklerin 18-36 ay arası olduğu dönemde kullanılabilecek yalancı emziktir. Çene yapısının gelişimine zarar vermeyecek şekilde ortodontik olarak dizayn edilmiştir. Hava giriş ve çıkış sistemine sahip olan emzik bebek emdikçe yumuşak kalır ve şeklini korur. Emzik kalkanı ortodontiktir ve bebeğin yüzüne rahatça oturarak rahatsızlık vermez, hava delikleri sayesinde de bebeğin yüzünde havasız ve tükürük birleşimi ile tahriş oluşmasını engellemeye yardım eder. Anne göğsüne benzer şekilde tasarlanmıştır.

Sonuç : 18-36 ay bebekler için kauçuk emziktir.

Kullanım Şekli : Emziği ilk kullanımından önce 5 dakika kadar kaynatın ve gerekli hijyeni sağlayın. Sıcak emziğin soğumasını bekledikten sonra fazla suyu sıkarak bebeğe verebilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanmaz.

İçerik : Emzik kauçuktan üretilmiştir ve BPA içermez.

Nuk markası anne ve bebek bakımı için pek çok ürün tasarlamaktadır. Bebeklerin ilk doğduğu andan başlayarak kullanabileceğiniz bebek bakım ürünleri ve annenin bebeğini büyütürken kendisi için ihtiyaç duyabileceği ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Ürünlerin hiçbiri BPA içermez. Nuk markası pek çok ürünü ile dünyada da 100 ülkede kullanılmakta ve güvenilir, kullanışlı, kaliteli özellikleri ile pek çok ödüle layık görülmüştür.

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara, bebeklerin 18 aydan 36 aya kadar olduğu dönem için tasarlanmış emziklerdir. Ortodontik yapısı ile hem bebeğin ağzına hem de yüzüne uyumludur. Hava delikleri sayesinde bebeğin yüzünde tükürüğün neden olabileceği tahrişi gidermeye yardımcı olur. Air system sayesinde bebeğin nefesi dışarı rahatça verilerek emziğin şekli ve yumuşaklığı korunabilir.

Özel yapısı bebeğinizin dil, diş ve damak yapısının gelişimini olumlu anlamda katkı sağlamaya yardımcıdır ve ağız içinde zarara neden olmaz. Bebeğe anne memesi emiyor hissi vermeye yardımcı olarak rahatlamasını sağlamaya yardım edebilir.

Emzik seçerken bebeğin kaç aylık olduğu ve kişisel gelişimi göz önünde bulundurulmalıdır.

Emziklerin kullanım süreleri vardır ve bu süre kullanım şekline göre biraz daha kısalabilir. Emzikler yumuşak yapıları nedeniyle deforme olabilirler bu nedenle her kullanım öncesi sağlamlıkları dikkatlice kontrol edilmelidir. Deforme olmuş emzikler kesinlikle kullanılmamalıdır.

Emziklerilk kullanımdan önce 5 dakika kadar kaynatılmalı ve soğuduğunda içindeki suyu sıkılarak bebeğe verilmelidir. Emzikler bulaşık makinesinde yıkanmaz. Emzikler birkaç ayda bir yenilenmelidir.

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara , Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılan emziktir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuk Happy Kids Kauçuk Emzik 3 Numara

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim