NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2488

4008600070832

5/1
11.59 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik) :

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Ürün Miktarı : 1 adet silikon biberon emziği

Ürün Özellikleri : Nuk biberon emziği silikondur ve standart Nuk biberonlarla kullanıma uygundur. Bebeğin 6 ile 18 ay arasındaki dönemde kullanıma uygundur. S olarak geçen deliği küçüktür ve su, bitki çayı, anne sütü gibi besinleri bebeğe vermeye yardımcıdır. Silikondur ve içeriğinde BPA bulunmaz.

Sonuç : Bebeklerin 6-18 ay arasında olduğu dönemde kullanabileceğiniz, standart Nuk biberonlarla uyumlu, küçük delikli silikon biberon emziğidir.

Kullanım Şekli : Biberonlarla kullanıma uygundur. Tek olarak yalancı emzik gibi kullanılmamalıdır. İlk kullanımdan önce kaynatarak dezenfekte edilmelidir. Nuk standart biberonlara takarak kullanınız.

İçerik : Silikon biberon emziği.

Biberonlar ve biberon emzikleri bebeğin kaç aylık olduğu dikkate alınarak tercih edilmelidir. Silikon ya da kauçuk olan emzikler genellikle sadece kendi marka biberonları ile uyumludur.

Nuk standart biberon emzikleri Nuk standart biberonlarla kullanılabilir. Emzikler hava çıkışlı özellikleri ile beslenme sırasında hava yutulmasını önlemek de yardımcıdır.  Emerken anne memesine benzer bir yapı alır. Yumuşak ve şeffaftır. Ortodontik şekli ile bebeğinizin dil, diş gelişimine zarar vermez. Almanya’da üretilen Nuk markası dünyada da pek çok ülkede satılmaktadır.

Bebekler 6. Aydan itibaren anne sütü alıyorlarsa anne sütüne ilave olarak ek gıda almaya ya da mama içiyorlarsa mama ile birlikte ek gıda almaya başlarlar. Bazı sıvı gıdalar bebeğe biberonla verilebilir. S deliğe sahip biberonların deliği küçüktür ve su, bitki çayı ya da anne sütünü bu biberon emziklerini kullanarak bebeğinize verebilirsiniz.

Emzikler ilk kullanım öncesi bol suda kaynatılmalı ve bebeğe daha sonra verilmelidir. Her kullandıktan sonra iyice temizlenmesi de sağlık açısından oldukça önemlidir.

Bebeğinizin dişleri varsa güvenliği açısından biberon emzikleri de yalancı emzikler de her kullanım öncesi çekiştirilerek kontrol edilmeli, deforme olmuşsa kullanılmamalıdır.

Emzikler kullanımın sıklığına bağlı olarak sık sık yenilenmelidir. Özellikle bebeğin aldığı gıdalara ve kaç aylık olduğuna dikkat edilerek yenilenmelidir.

Nuk ürünleri dünyada da pek çok ülkede kullanılmaktadır.

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik), Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

11.59TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim