Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru Ciltler

Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru Ciltler
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru Ciltler

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

30168

3264680029028

5/1
PİYASA FİYATI 575.00 TL
SATIŞ FİYATI 488.75 TL
4516
Kişinin Favorisi

Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru ve Çok Kuru Ciltler

Marka Adı: Nuxe 

Ürün Adı: Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h - Kuru ve Çok Kuru Ciltler

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri:

Kuru ve çok kuru ciltlere nem desteği sağlamak amacıyla geliştiirlmiştir. 8 bitki sütü, aloe vera özü, deniz börülcesi, portakal ve badem çiçeği yaprakları, macadamia yağı içerir. Cilde yumuşaklık, tazelenme hissi, yenilenme ve yatışma sağlayabilir. Cilde ideal nem dengesini sağlamayı hedefler. Paraben içermez. Cilt dokusunu güçlendirmeye ve rahatsızlık hislerinin giderilmesine yardımcı olur.

Sonuç: Cildin nem dengesini sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Sabah ve/veya akşam temiz ve kuru cilde uygulanır.

İçerik:

Aqua, Glycerin, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Octyldodecanol, Glycerin, Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii (shea) Butter, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Arachidyl Alcohol, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylic/Capric Triglyceride, Capryloyl Glycine, Parfum, Safflower Oil/Palm Oil, Aminopropanediol Esters, Tocopherol, Behenyl Alcohol, Citric Acid, Xylitol, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Helianthus Annuus (sunflower) Seed OIl, Arachidyl Glucoside, Allantoin, Butylene GLycol, CI 77891/Titanium Dioxide, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tetrasodium EDTA, Dehydroacetic Acid, Salicornia Herbacea Extract, Clerotium Gum, Glycine Soja (soybean) Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Citrus Aurantium Dulcis (orange) Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (sweet almond) Flower Extract, Cocos Nucifera (coconut) Oil, Ethylhexylglycerin, Lupinus Albus Seed Extract, Prunus Amygdalus Dulc is (sweet almond) Oil, Glycine Soja (soybean) Seed Extract, Pisum Sativum (pea) Extract, Disodium EDTA, Avena Sativa (oat) Kernel Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Cocos Nucifera (coconut) Fruit Extract, Linalool, Amygdalus Dulcis (sweet almond) Fruit Extract, Robinia Pseudacacia Flower Extract, Cocos Nucifera (coconut) Fruit Extract, Linalool.

Her cilt tipinin her dönemde ve her yaşta neme ihtiyacı vardır. Soğuk ve rüzgârlı havalar, aşırı sıcak ya da soğuk suyla alınan duşlar, yanlış ürün seçimi ve kullanımı gibi sebepler cildin nem dengesini bozabilir.

Cilt nemini kaybettiğinde cansız, mat ve solgun görünür. Oysa canlı, parlak ve ışıltılı bir cilde sahip olmayı herkes ister.

Nemini kaybeden ciltte kuruluklar, hassasiyet, pul pul dökülmeler görülebilir. Ayrıca yaşlılık belirtileri nemsiz ciltte daha çok kendisini belli eder ve yerleşir.

Cilttipine uygun nemlendiriciler kullanarak, sağlıkla parlayan, canlılığının koruyan bir cilde sahip olabilirsiniz. Böyle bir cilde sahip olduğunuzda, aynaya bakıp, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h, kurudan çok kuruya yönelik cilt tipleri için tasarlanmış bir nemlendiricidir. Cildi nemlendirmeye, yatıştırmaya, yumuşaklık sağlamaya çalışır. Hafif akışkan bir dokuya sahiptir. Nemlenme etkisini uzun süre devam ettirmeyi hedefler.

Cildin ideal nem dengesine kavuşmasına yardımcı olur. Cilde derinlemesine beslemeye ve yenilemeye çalışır. Ciltteki kaşıntı, kuruluk ve gerginlik hissini yatıştırmada etkilidir. Büyük oranda doğal içeriklerle formülize edilmiştir.

Paraben içermeyen ürün, gözenekleri tıkamaz ve cildin nefes almasına izin verir.


Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru ve Çok Kuru Ciltler, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Creme Fraiche de Beaute Creme Riche Hydratante 48h 50 ml - Kuru Ciltler

488.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim