Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction 40 ml

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction 40 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction 40 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

43163

3264680015830

55
PİYASA FİYATI 510.00 TL
SATIŞ FİYATI 433.5 TL
1360
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction

Ürün Miktarı: 40 ml

Ürün Özellikleri: 

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction, yasemin çiçekli antioksidan kompleksine sahip olan ve cildin düzenlenmesine destek olan çoklu düzeltici jel kremdir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction, normal ve karma ciltlerin kullanımına uygundur.

- Cildin doğal dengesini korumaya katkı sağlarken cilt mekanizmalarını güçlendirmeye destek olur.

- Cildin canlanmasına ve doğal bir parlaklığa ulaşmasına katkı sağlar.

- Günlük yaşamınızın zararlı etkileriyle (stres, yorgunluk, kirlilik vb.) mücadele etmeye katkı sağlarken cildinizin doğal dengesini de gözetir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction, günden güne cildin daha canlı ve parlak olmasına katkı sağlarken yaşlanmanın ilk işaretlerini belirsiz hale getirmeye destek olur.

- Cildin pürüzsüz, yumuşak ve daha dolgun olmasına katkıda bulunur. Mat görünümlü hafif dokusu normal ve karma ciltler için idealdir.

- Taze yasemin akordu, pembe liçi ve beyaz odunsu notalarıyla zenginleştirilmiş ferah ve canlı bir kokuya sahiptir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction’ın içeriğindeki doğal kaynaklı aktif ana maddeler: Yasemin çiçeği, Calendula çiçeği, Selüloz şekeri ve doğal kaynaklı hyalüronik asittir.

- Yasemin çiçeği, cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya destek olur.

- Calendula çiçeği, cildin nemlemesine destek olur ve tahriş karşıtı özellikleriyle cildin tazelenmesine katkıda bulunur. Cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya destek olur.

- Doğal kaynaklı hyalüronik asit, cildin yenilenmesine ve pürüzsüz kalmasına katkı sağlar. Nemlendirme özelliği nedeniyle cildin canlı görünümüne kavuşmasına destek olur.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction, cilde çok amaçlı düzeltici bakım yapılmasına destek olan jel kremdir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Sabahları temizliğini tamamladığınız yüzünüze, boynunuza ve boyun çevrenize parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Canlandırıcı losyondan sonra uygulanması tavsiye edilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

 Ürün içeriği: 

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, PHENYL TRIMETHICONE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, PROPYLHEPTYL CAPRYLATE, SILICA, PARFUM/FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, RIBOSE, SODIUM GLUCONATE, XANTHAN GUM, BUTYLENE GLYCOL, SODIUM HYALURONATE, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, PENTYLENE GLYCOL, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, SODIUM HYDROXIDE, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, GERANIOL [N3904/A]

 

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar
Y** E**
23.11.2023
muhteşem bayıldım

Muhteşem bir ürün. Cildimi aydınlık ve yumuşacık yaptı. Kokusuna ayrıca bayıldım

y** a**
23.11.2023
mükemmel

Mükemmel bir krem kokusu çok hafif karma ciltler için çok uygun<br /> <br />

n** b**
23.11.2023
güzel

Güzel bir krem kırışıklıklara etkisi var mı bilemiyorum ancak nemlendirici olarak kullanıyorum çok memnunum ipeksi bir yapısı var cildim hemen emiyor ve yumuşacık oluyor<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Creme Gel Multi Correction 40 ml

433.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim