Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate 100 ml

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate 100 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

43161

3264680015823

55
PİYASA FİYATI 460.00 TL
SATIŞ FİYATI 391 TL
1358
Kişinin Favorisi

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: 

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate, cilde enerji verilmesine ve etkili bir cilt bakımı yapılmasına destek olan canlandırıcı losyondur.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

- Aktif hayatın cilt üzerindeki zararlı etkileriyle (stres, yorgunluk, kirlilik vb.) mücadele etmeye katkı sağlarken cildinizin doğal dengesini de gözetir.

- Yasemin çiçekli antioksidan kompleksle zenginleştirilen bu yeni nesil bakım ürünü cildin mekanizmalarına enerji verilmesine katkı sağlarken cildin doğal dengesinin korunmasına destek olur.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate, hızla akan zamana karşı daha da güzelleşen canlı, dolgun ve parlak bir cilde kavuşmanıza destek olur.

- Kore’nin kozmetik ürünlerinden esinlenen Yasemin çiçeği ve C vitaminli antioksidan kompleksine sahip bu canlandırıcı losyon, cildi yorgunluğun izlerinden arındırmaya, pürüzsüzleştirmeye ve cildin canlılığını ortaya çıkarmaya katkı sağlar.

- Taze yasemin akordu, pembe liçi ve beyaz odunsu notalarıyla zenginleştirilmiş ferah ve canlı bir kokuya sahiptir.

- Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate’nin içeriğindeki doğal kaynaklı aktif ana maddeler: Yasemin çiçeği, Calendula çiçeği, Selüloz şekeri, C vitamini ve doğal kaynaklı hyalüronik asittir.

Yasemin çiçeği, cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya destek olur.

Calendula çiçeği, cildin nemlemesine destek olur ve tahriş karşıtı özellikleriyle cildin tazelenmesine katkıda bulunur. Cildi yatıştırmaya ve rahatlatmaya destek olur.

C vitamini, yoğun antioksidan özelliğe sahiptir ve bu özelliğinden dolayı cilt sağlığını korumaya destek olur. Cildin beslenmesine ve yenilenmesine katkı sağlar.

Doğal kaynaklı hyalüronik asit, cildin yenilenmesine ve pürüzsüz kalmasına katkı sağlar. Nemlendirme özelliği nedeniyle cildin canlı görünümüne kavuşmasına destek olur.

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate, cilde enerji verilmesine ve cildin canlanmasına destek olan cilt bakım losyonudur.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

Sabah ve / veya akşam, günlük bakımdan önce temizliğini tamamladığınız yüzünüze, boynunuza ve boyun çevrenize uygulayınız.

Nüfuz etmesini sağlamak için hafifçe vurarak uygulayınız. Hafif dokulu formülü sayesinde, doğrudan parmaklarla uygulanabilir.

Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde bol miktarda ılık suyla yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde saklayınız. Çocukların erişemeyeceği yerlerde muhafaza ediniz.

 Ürün içeriği: 

AQUA/WATER, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PPG-26-BUTETH-26, PHENOXYETHANOL, RIBOSE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL*, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, CHONDRUS CRISPUS/CARRAGEENAN, ASCORBYL GLUCOSIDE, SODIUM GLUCONATE, GELLAN GUM, PARFUM/FRAGRANCE, BUTYLENE GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, CITRIC ACID, JASMINUM OFFICINALE (JASMINE) FLOWER EXTRACT, ARGININE, SODIUM HYDROXIDE, MICA, CI 77491/IRON OXIDES, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, FAEX EXTRACT/YEAST EXTRACT, TOCOPHEROL, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE [N3905/A] *dérivé d’huile de ricin

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.  

Yorumlar
M** A**
23.11.2023
çok begendim

Surekli aldigim bir urun.Hizli kargo icin tesekkurler

E** D**
23.11.2023
ben cok begendim tavsiye ederim

Çok seviyorum bu markayı. Gerçekten kaliteli oluyor. Hele ki benim gibi hassas bir cildiniz varsa kesinlikle öneririm. Bu ürün için de yorumum: yoğun bir yağlandırma yapmıyor, cildi geriyor ve cok saglıklı görünüm veriyor.<br /> <br />

n** e**
23.11.2023
beğendm

krem gibi değil dokusu su gibi hemen emiliyo, sıfır yağlı his<br /> <br />

e** f**
23.11.2023
harika

Harika bir ürün, hızlı ve özenli kargosu da cabası

h** e**
23.11.2023
hoş bir ürün

Cildi güzel parlatıyor kokusu çok hoş daha önce de akasya kokulu kremini almıştım mest ediyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Energising Priming Concentrate 100 ml

391TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim