Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi 200ml

Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi 200ml
  • Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi 200ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

42700

3264680013348

5/1
PİYASA FİYATI 1,380.00 TL
SATIŞ FİYATI 1035 TL
1807
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Marka Adı: Nuxe

Ürün Adı: Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri: 

-Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi, yaşlanma karşıtı etkileriyle vücudu sıkılaştırmaya, yoğunlaştırmaya ve esnekliğini artırmaya destek olan özel bir bakım kremidir.

-Safran ve Begonvilden elde edilen Bi-floral® içeren bu global yaşlanma karşıtı vücut kremi, ciltte yaşlanmanın 5 ana belirtisi üzerinde tam etki göstermeye çalışır.

-Hacimli dokusu ciltle temas ettiğinde eriyerek uygulamadan hemen sonra giyinebilmenize olanak tanır. Cildiniz günden güne yenilenmesine ve ışıltısının artmasına destek olur.

-Cildin beslenmesine ve yenilenmesine yardım ederek, cildin canlı bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar.

-Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi, cildin pürüzsüzlüğünü ve esnekliği artırmaya yardım eder ve genç bir cilt görünümü için destek olur.

-Cildi sıkılaştırmaya ve nemlendirmeye katkıda bulunur ve cildin doğal ışıltısına ulaşmasına yardım eder.

-Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi’nin içeriğindeki Safran ve Begonvil, cildin sıkılaşmasına yardım ederek pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunur. Cildin beslenmesine yardım eder ve cildin doğal bir parlaklık kazanmasına destek olur.

-Çavdar Özütü, zengin mineral içeriğiyle cildin beslenmesine ve canlanmasına yardım eder.

-Shea Yağı, cildin yumuşaklık ve esneklik kazanmasına yardım eder. Ciltte koruyucu bir tabaka oluşturulmasına ve cildin nem dengesinin sağlanmasına destek olur. Zengin bir içeriği vardır ve cildin sıkılaşmasına katkıda bulunur. Cildin yenilenmesine yardım eder.

-Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi, yaşlanma karşıtı etkileriyle cildin yenilenmesine ve canlanmasına yardım eden özel bir bakım kremidir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur. İstediğiniz sonucu elde edebilmeniz için düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir.

Kullanım Şekli: Anti Aging Vücut Kremini sabah ve / veya akşam uygulayınız.

Güzellik İpuçları:

-Kremi avuç içinizde ısıtınız.

-Bilekten yukarı, bacak içlerine doğru dairesel hareketlerle kremi uygulayınız. Aynı hareketlerle kollarınıza da kremi uygulayınız.

-Kremi 8 hareketiyle yediriniz. Cildi, baskı uygulayarak yukarı çekiniz. Baskı uygulamadan yavaşça geri bırakınız. Saat yönünde dairesel hareketlerle karın bölgesine masaj yapınız.

 Ürün içeriği: aqua/water,dicaprylyl ether,dimethicone,helianthus annuus (sunflower) seed oil,glycerin,glyceryl stearate citrate,behenyl alcohol,caprylic/capric triglyceride,butyrospermum parkii (shea) butter,arachidyl alcohol,parfum/fragrance, benzyl salicylate,,linalool, coumarin, geraniol, citronellol,tocopherol,arachidyl glucoside,hydroxyethyl acrylate/sodium,acryloyldimethyl taurate copolymer,polyacrylate crosspolymer-6,phenoxyethanol,ethylhexylglycerin,dimethiconol,capryloyl glycine,dehydroacetic acid,sodium gluconate,sodium stearoyl glutamate,xanthan gum,citric acid,secale cereale (rye) seed extract,hyaluronic acid,sodium hydroxide,polysorbate 60,sorbitan isostearate,bougainvillea glabra leaf cell extract,decyl glucoside,glutamine,phenethyl alcohol,mica,brassica campestris (rapeseed) seed oil,ci 77491/iron oxides,sodium benzoate,solanum lycopersicum (tomato) fruit extract,cistus incanus flower/leaf/stem extract,gynostemma pentaphyllum leaf/stem extract,etlingera elatior extract,simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, eichhornia crassipes extract,crocus sativus flower extract, benzyl alcohol

Nuxe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Nuxuriance Ultra Anti Aging Vücut Kremi 200ml

1035TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim