Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml

Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml

30796

022796900616

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml

Marka Adı: Organix

Ürün Adı: Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml

Ürün Miktarı: 385 ml

Ürün Özellikleri: Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi saçlarda oluşan yağlanmayı azaltmaya yardım eder. İçerdiği maddeler sayesinde saç köklerinin güçlenmesine ve yağdan arındırılmasında etkilisini gösterir.

Sonuç: Yağlanmadan dolayı oluşan parlak görünümün ve yağlanmanın azalmasına yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Saçınızı yıkadıktan sonra saç uçlarından başlayarak saçın tamamına sürün ve masaj yaparak saçınıza iyice yedirin. 3-5 dakika sonra bol su ile yıkayın.

İçerik: Water Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Mentha Piperita Peppermint Oil, Melaleuca Alternifolia Tea Tree Leaf Oil, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Isopropyl Alcohol, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Fragrance Parfum, Blue 1 CI 42090.

Her insanın saç yapısı farklılık gösterir. Genel sorunlardan biri de saç yağlanmalarıdır. Saçımızda oluşan parlak görünümden hoşlanmayız.

Bu yüzden de her gün saçlarımızı şampuanla yıkasak da gün içerisinde eski haline tekrardan dönüp günümüzün iyi geçmesini engellemektedir.

Şampuanla birlikte yardımcı bir krem kullanmalıyız. Organix’ in üretmiş olduğu yağlanmaya karşı etkili olan Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi saçlarımızı fazla yağlardan arındırma yardımcı olacaktır.

Bu bakım kremi saç derisine özel olarak hazırlanmış ve içindeki nane, okaliptüs, ve çay ağacı saçlarımızı yağdan arındırmaya yardımcı olurken saçlarımızı güçlendirmeye ve saçımızda güzel koku bırakmasını sağlar.

Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi bize yardım ederek yağlanma sorunumuzu azaltmaya çalışmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Eucalyptus Mint Yağlı Saçlar İçin Okaliptus Nane Bakım Kremi 385 ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim