Physicians Formula Concealer Twins Cream Green Light (3055) Spf10-2 Renkli Concealer

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

9303

44386030558

5/1
80.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2 RenkliConcealer :

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2 Renkli Concealer :

Güzel görünmek için makyaj yaparız, ancak en güzel görüntüyüyakalayabilmek için cildinizin de düzgün ve pürüzsüz bir görünüm kazanması daönemlidir.

Herkesin cildi aynı şeklide güzel ve düzgün görünümlüolmayabilir, bunu sağlamaya yardımcı olabilecek pek çok ürün bulunmaktadır.

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2 RenkliConcealer, 2 renkli kapatıcı özelliğiile en iyi kapatma özelliği sağlamaya yardım edecek.

Cildin yeşil renkli olan kısmı, ciltteki kızarıklıkgörünümlerinde, sivilce izleri, güneş ve yaşlılık lekeleri, doğum izleri ya daçürükleri kapatmaya ve cildinizin düzgün ve pürüzsüz görünmesine yardım eder.

Ayrıca içerdiği spf 10 derecesindeki UV korumasıyla dagüneşin zararlı ışınlarına karşı cildi korumaya yardım eder. Özellikle açık renk cilde sahip olan kişilerin yaz ve kış aylarında güneşin zararlı ışınlarından korunması önemlidir, zaten leke ve sivilce sorunu yaşıyorsanız ürün hem lekeleri kapatmaya hem de güneşin zararlarından korunmaya yardımcı olabilmektedir.

Kusurlu bölgelere önce yeşil renkli olan kapatıcıyı ardındanda üzerine renkli kapatıcıyı, küçük kusurlar için de sadece renkli kısmıkullanabilirsiniz.

Hipoalerjenik yapıda olan ürün, dermatolog ve estetisyenlertarafından önerilmektedir.

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2 Renkli Concealer :

Güzel ve bakımlı görünmek için öncelikle güzel ve düzgüngörünümlü bir cilde sahip olmanızgerekmektedir. Bunun için cilt yapınızı belirlemeli ve uygun ürünler kullanarakcildinizdeki kusurları gizlemeye yardım etmelisiniz.

Makyaj ürünleri Dr Frank Crandall tarafından 1937 yılındaeşi için tasarladığı ürünler sayesinde doğmuş ve günümüze kadar kalitesi veetkileri ile beğenilerek kullanılmaktadır.

İpeksi bir dokuya sahip olan ürün, cildinizde yumuşak birdokunuşla parlak ve canlı bir görünüm etkisi sağlamaya yardım eder.

Cildin tonunda eşitleme sağlamaya yardım eder.

Physicians Formula ürünleri,alerji uzmanları, dermatolijistler, göz doktorları ve plastik cerrahlartarafından tavsiyeler alınarak hazırlanmıştır.

Parfüm içermeyen ürün gözeneklerde tıkanmaya neden olmaz.

Kullanım Şekli :

Temiz ve kuru cilt üzerine uygulayınız, üzerine makyajınızıyapabilirsiniz.

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2 RenkliConcealer, Turuncu Kasa’da satılan ve ucuz fiyata sahip olan bir kapatıcıdır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Concealer Twins Cream Green Light (3055) Spf10-2 Renkli Concealer

80.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim