Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige

Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

5160

44386036895

5/1
49.83 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige

Physicians Formula Otomatik Kaş Brown-Beige :

Sosyal hayatın sürekli içinde olan kadınlar, sabahyaptıkları makyajı akşama kadar yüzlerinde taşıdıklarından kullanılanmalzemelerin kalitesi ve etkileri oldukça önemlidir.

Göz makyajı yüzün en zor ve en çarpıcı kısmınıoluşturmaktadır. Genellikle çarpıcı bakışlar için gözlerde ve kirpiklerdemakyaj yapılırken kaşlar ihmal edilebilmektedir. Oysa kaşlar yüze anlam katarve göz makyajınızın daha etkileyici olmasına yardım eder.

Physicians Formula Otomatik Kaş Brown-Beige, kaşların dahadüzgün bir görünüm almasına ve boş olan kaş aralarının doldurulmasına yardımederek daha düzgün görünümlü ve gözlerinizi vurgulamaya yardım edecek kaşgörünümü kazanmanıza yardımcıdır.

Makyaj ürünleri Dr Frank Crandall tarafından 1937 yılındaeşi için tasarladığı ürünler sayesinde doğmuş ve günümüze kadar kalitesi veetkileri ile beğenilerek kullanılmaktadır.

Dermatolojik testlerden geçirilen ürününalerjik reaksiyon oluşturma riski en minimum seviyededir. Kahverengi ve bejrenkli olarak açık ve koyu renkli kaşlara sahip olanlar için iki renk seçeneğibulunmaktadır. Bej rengi sarışınlar için uygunken Brown rengi ise daha koyurenk kaşlar için tasarlanmıştır.

Fırçası ile de kaşlara şekil vermeye yardımcı olur.

Doğal ve yumuşak içeriğe sahiptir, kolay uygulama sağlar,içeriğinde bulunan renk pigmentleri ile cilde uyumludur, dağılmadankaşlarınızda tutunur ve uzun süre dayanıklı yapısı ile uzun süre kaşlardakalabilir. Hipoalerjeniktir ve Parfümiçermez. Dermatolojik testlerden geçirilen ürün lens kullanıcıları için de uygundur.

Güzelliğinizin tam olarak ortaya çıkabilmesi için yüzünüzde her nota ayrı bir özen ve ilgi ister, kaşlarınızı şekillendirdiğinizde çok daha güzel bakışlar ve çarpıcı bir makyaj elde edebilirsiniz.

Clinique kaş kaleminde de benzer özellikler bulunmaktadır.

Physicians Formula Otomatik Kaş Brown-Beige :

İçerik :

ETHYLHEXYL stearat, mikrokristalin balmumu, polietilen,Copernicia cerifera (CARNAUBA) WAX, hidrojene hurma çekirdeği gliseridler,hidrojene hurma gliseridler, silika, retinil palmitat, tokoferol, aloebarbadensis yaprak ekstresi, Anthemis nobilis çiçek özü, Cucumis sativus(salatalık) meyve özü, Lavandula angustifolia (LAVENDER) özü, metilparaben,propilparaben, etilparaben, MİKA, titanyum dioksit, demir oksitler.

Kullanım Şekli :

Saç renginize yakın olan rengi seçmeniz tavsiye edilir.

Kısa darbelerle kaşların doğal çizgisi üzerinden geçiniz veardından fırça ile yukarı doğru tarayarak şekil veriniz.

Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige, Turuncu Kasa’dasatılan ve ucuz fiyata sahip olan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Otomatik Kaş Brow Definer-Beige

49.83TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim