Sensodyne Hızlı Rahatlama Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml (S.K.T 10-2025)

Sensodyne Hızlı Rahatlama  Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sensodyne Hızlı Rahatlama Diş Macunu Beyazlatıcı 75ml
  • Sensodyne Hızlı Rahatlama  Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml

Markası : Sensodyne Ürünlerini Gör

42452

5054563022592

5/1
PİYASA FİYATI 209.95 TL
SATIŞ FİYATI 178.46 TL
906
Kişinin Favorisi

Ürün Adı: Sensodyne Hızlı Rahatlama  Beyazlatıcı Diş Macunu 

Marka Adı: Sensodyne

Ürün Miktarı: 75 ml

Ürün Özellikleri:

- Diş hassasiyeti, dişin daha yumuşak iç kısmı olan dentinin açığa çıkmasıyla başlayabilir. Dentin açığa çıktığı zaman, soğuk veya sıcak gibi dış tetikleyiciler dişin hassas bölgelerini uyararak dişte kısa süreli bir rahatsızlık ortaya çıkmasına sebep olabilir.

- Dentin aşırı hassasiyetiniz ancak bir hekim tarafından onaylanabilir. Dentin hassasiyetiniz varsa, hekiminize başvurarak günlük ağız bakım ve beslenme alışkanlığınızda yapacağınız ufak değişiklikler ile dentinin daha fazla açığa çıkmamasına ve dişte meydana gelen sızının hafiflemesine destek olabilirsiniz.

- Sensodyne Hızlı Rahatlama Diş Macunu Beyazlatıcı 75ml, dentin aşırı hassasiyetine karşı geliştirilmiş bir üründür.

- Diş hassasiyeti veya dentin aşırı hassasiyeti en sık karşılaşılan diş problemlerinden biridir.

- Hızlı Rahatlama Diş Macunu ise yapılan klinik çalışmalar sonucu hassasiyete karşı 60 saniyede rahatlama sağlayan ideal bir macundur.

- Günlük diş macununuzu Sensodyne gibi hassas dişler için geliştirilmiş günlük diş macunu ile değiştirerek dişlerinizin rahatlamasına destek olabilirsiniz.

- Kısa süre içerisinde dişin rahatlamasına katkı sağlayan macun, diş minesinin beyazlamasına ve dişte meydana gelen lekelenmenin azaltılmasına da destek olur.

- Ürün, özel formülü ile hızlı bir şekilde dişe etki ederek dişinizin hassas bölgelerinde bariyer oluşturmaya başlar. Bu bariyer ile her fırçalamada hassasiyet sızlamasına karşı etkili bir rahatlama ve uzun süreli koruma sağlanır.

- Ürünün, siz de göstereceği etkiyi test etmek için dişlerinizde hassas olan bölgeye bir miktar uygulayın ve 60 saniye boyunca macunu yedirin. Daha sonra sıcak veya soğuk bir içecek-yiyecek tüketip macunun etkinliğini test edebilirsiniz.

- Sensodyne, hassas dişler için diş hekimlerinin tavsiye ettiği bir marka olup, ürünlerinin düzenli kullanımı ile hassas dişlerin neden olduğu sızıyı hafiflettiği ve uzun süreli koruma sağladığı kanıtlanmış bir firmadır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun olan ürün, bir miktar diş fırçasına alınır ve dişler doğru hareketlerle fırçalanır. Fırçalama işleminden sonra ağız durulanır.

Kullanım Sıklığı:

Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa dişlerinizi fırçalayınız. Diş hekimi tavsiye etmediği sürece 12 yaş ve altındaki çocukların kullanımına uygun değildir.

Sensodyne ürünlerini ve Hızlı Rahatlama Diş Macunu Beyazlatıcı 75ml'i, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, dişlerinizin günlük bakımını gerçekleştirebilirsiniz. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek diş macunu hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.

 Ürün İçeriği : 

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Stannous Fluoride % 0.454 w/w, Sodium Fluoride % 0.0721 w/w (1450ppm florür) içerir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sensodyne Hızlı Rahatlama Beyazlatıcı Diş Macunu 75ml (S.K.T 10-2025)

178.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim