Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml

Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30589

8023628004047

5/1
376.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: Cilde nemlenme sağlamaya ve esnekliğini kazandırmaya yardım eder. İçeriğindeki EGF (Epidermal Büyüme Faktörü)cildin kendisini yenilemesine yardımcı olmaya çalışır. Peeling, dermabrazyon ve fraksiyonel lazer gibi uygulamaların ardından cilde nem desteği ve bakım etkisi sunmayı amaçlar. Bu uygulamaların ardından 3-5 gün uygulanabileceği gibi, arzu edilirse anti aging ürün olarak günlük de kullanılabilir. Yaşlanma belirtileriyle mücadele etmek için de kullanılabilir.

Sonuç: Cilde esneklik ve nem desteği sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Lazer, peeling gibi uygulamaların ardından 3-5 gün boyunca, günde 3-4 kez uygulanır. Cilt normale döndükten sonra ise günde iki kez kullanılabilir.

Peeling ve lazer uygulamalarının ardından en az Spf 30 faktör içeren bir güneş koruyucu ile birlikte kullanılmalıdır. Her kullanımdan önce cildin hassas ciltlere uygun özellikte olan Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel ile temizlenmesi gerekir.

Göz ile temas ettirilmemelidir ve temas halinde bol su ile durulanmalıdır.

 

Derin peeling işlemleri, lazer gibi çeşitli uygulamalarına ardından cildin kendisini kısa sürede yenilemesini isteriz. Bu yenilenmenin gerçekleşmesi için cildi nemlendirmeye ve yenilenmesine yardımcı olabilecek ürünlerin kullanımını gerçekleştirmeye özen göstermek gerekir.

 

Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml, cildi nemlendirmeye ve yoğun bakım etkisi sağlamaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir. Ağır cilt uygulamalarının ardından 3-5 gün gibi bir süre kullanılabileceği gibi, anti aging ürünü gibi, günlük cilt bakımı uygulamalarına da dahil edilebilir.

Cildin kendisini yenilemesine destek olmaya çalışır.

Cidle uygulanmadan önce, cildin olan Synchroline Rosacure Gentle Cleansing Gel ürünüyle temizlenmesi gerekir. Ayrıca ürünün minimum Spf 30 faktörü içeren bir güneş ürünü ile birlikte kullanımı önerilmektedir.

 

Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

 


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Terproline EGF Yüz Kremi 30 ml

376.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim