Teoxane RHA Micellar Solution 200ml - Anti Aging Temizleme Solüsyonu

Teoxane RHA Micellar Solution 200ml - Anti Aging Temizleme Solüsyonu
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Teoxane RHA Micellar Solution 200ml - Anti Aging Temizleme Solüsyonu

Markası : Teoxane Ürünlerini Gör

40066

3664630000150

55
PİYASA FİYATI 1,118.75 TL
SATIŞ FİYATI 950.94 TL
1359
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Teoxane RHA Micellar Solution 200ml - Anti Aging Temizleme Solüsyonu


Marka Adı: Teoxane

Ürün Adı: Teoxane RHA Micellar Solution - Anti Aging Temizleme Solüsyonu

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri:

- Ürün, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş, cildi yaşlanma belirtilerinin oluşumuna karşı korumaya yardımcı bir temizleme solüsyonudur.

- Hassas ciltler için yatıştırıcı etkiye sahiptir.

- Ürünün içeriğinde gül suyu ve esnek hyaluronik asit bulunmaktadır. Bu sayede cildi nemlendirmeye, cilt dokusunu yumuşatmaya ve rahatlatmaya çalışır.

- Cildi, bir sonraki cilt bakımı uygulamasına hazır hale getirmeye, cildin uygulanacak olan cilt bakımı ürünlerini daha rahat emmesini ve ürünlerin cilde daha hızlı nüfuz etmesini sağlamaya yardımcı olur.

- Yüzümüz vücudumuzun en hassas bölgelerinden biridir. Sağlıklı ve güzel bir cilt oluşturmak için düzenli bir bakım şarttır. İlk olarak cilt temizliğinden başlanmalıdır.

- Cilt temizlenmediğinde gözeneklerin tıkanmasına, siyah nokta ve sivilce oluşmasına neden olur.

- Temizleyici ürünler ciltteki aşırı yağı ve kiri temizlemeye, cildin sağlık ve ışıltısını arttırmaya yardımcı olur.

- Kapsamlı temizlik etkili cilt bakımının ilk adımıdır. Cilt temizliği sırasında kir, ter ve makyaj kalıntılarını gidermektedir.

- Ürünün içeriğindeki esnek hyaluronik asit; insanda doğal olarak bulunan bir maddedir. Ciltte zamanla azalan hyaluronik asit maddesine dışarıdan destek sağlanması cildin dolgunluğunu arttırmaya, cilde daha dolgun ve sağlıklı bir yapı kazandırmaya yardım eder. Cildin su tutma özelliğini arttırmaya, daha genç ve canlı bir cilt görüntüsü sağlamaya çalışır. Cildin ince çizgi ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletmeye, daha genç daha taze görünmesine destek olur.

- Gül suyu; klasik güzellik sembolü olarak adlandırılmaktadır. Eski çağlardan beri kullanılan gül suyu kalitesi ile cildi temizlemeye, nemlendirmeye ve cildi yenilemeye yardımcı olur. Çiçeklerin kraliçesi, güzellik ve sağlık sembolü, bu güzel çiçeğin çok faydası vardır. Yıpranmış ciltler için gençleştirici özelliği ile destek olur.

- Teoxane zengin içerikleri ile yumuşak bir temizlik sağlamaktadır.

- Teoxane RHA Micellar Solution - Anti Aging Temizleme Solüsyonu, formülündeki içerikler ile antioksidan koruma sağlamaya çalışır.

Kullanım Şekli:

Cildi temizlemek ve makyaj çıkarmak için uygulayınız. Yüz ve gözlere uygulayarak nazikçe temizliğini sağlayabilirsiniz. Su ile durulanmamaktadır.

Kullanım Sıklığı:

Ürünü sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulayabilirsiniz. Akşam cildinizi temizledikten sonra Teoxane Perfect Skin Refiner Night ile gece bakımınızı tamamlamalısınız.

Ürün İçeriği : 

AQUA (WATER), ROSA DAMASCENA FLOWER WATER, POLOXAMER 184, BETAINE, PROPANEDIOL, POLYSORBATE 20, LEVULINIC ACID, PANTHENOL, GLYCERIN, SODIUM LEVULINATE, PARFUM (FRAGRANCE), CHLORPHENESIN, PHOSPHATE BUFFERED SALINE, SODIUM HYDROXIDE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, PANTOLACTONE, DISODIUM ACETYL GLUCOSAMINE PHOSPHATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER-2, GLUTATHIONE, PYRIDOXINE HCL, THIOCTIC ACID, ACETYL CYSTEINE, LYSINE HCL, VALINE, ISOLEUCINE, LEUCINE, THREONINE, ARGININE, GLYCINE, ZINC ACETATE, PROLINE, COPPER SULFATE

 

Teoxane markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa'dan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
d** g**
21.05.2021
yararlı ürün

bu ürünü kullandığımda kaz ayaklarımın azaldığını görebiliyorum

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Teoxane RHA Micellar Solution 200ml - Anti Aging Temizleme Solüsyonu

950.94TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim