Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler) (S.K.T 09-2025)

Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler) (S.K.T 06-2024)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler) (S.K.T 06-2024)

Markası : Vichy Ürünlerini Gör

4065

3337875774123

55
PİYASA FİYATI 2,089.90 TL
SATIŞ FİYATI 1671.92 TL
1356
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler)

vichy neovadiol

Marka Adı : Vichy

Ürün Adı :  Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler)

Ürün Miktarı : 50 ml

Ürün Özellikleri : 

Menopoz dönemindeki bayanlarda görülen cilt deformasyonu, sıkılık kaybı, cildin canlılığını yitirmesi sorunları için tasarlanmış bir üründür. Cildi etkili bir şekilde nemlendirerek yüz ovalindesıkılık ve toparlanma sağlamaya yardım eder. Cildin yaşlanma sorunlarında etki sağlamaya yardımcı krem gündüz kullanımına uygundur ve boyun bölgesinde kullanılabilir. Hassas yapıdaki ciltlerde de kullanabileceğiniz krem hipoalerjeniktir. Yağlandırmadan nemlenme sağlamaya ve yumuşaklık kazandırmaya da yardımcıdır. Cildin koruyucu bariyerlerini güçlendirmeye de yardım eder. Normal ve karm aciltlerin kullanımına uygundur.

Cildimiz en önemli ve değişmeyecek bir giysi gibidir ve her zaman göz önündedir. Cildimize göstereceğimiz özen için Vichy sizin için çalışmaktadır; bu ürün 50 Yaş üzeribayanlar için kullanıma uygundur.Ayrıca iç ve dış etmenlerde bu yaşlanmayı ve deformasyonu hızlandırabilir. Cilt yapısı incelir, eski sıkılığını,nemini kaybeder buna bağlı olarak kırışıklıklar, sarkma ve matlıklar meydana gelir.

Vichy 1931’den beri insanların cilt sorunlarına, cildingüzelliğinin ve gençliğinin korunmasına yardımcı ürünler araştırma vegeliştirmektedir. Vichy Neovadiol Gündüz GF protein Gf, Proxylane içeren birüründür.

Vichy ürünleri özenli araştırmalar sonucunda, etkileriüst seviyelerde olacak şekilde tasarlanmış, beğenilerinize sunulmuştur. Vichy NeovadiolGündüz PNM çene, boyun ve yanak bölgelerinizdeki sarkmaların toparlanmasına veyeniden oluşmamasına yardımcı olur.

Yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklıklarında dolgunlaşarak düzelmesine ve bunun korunmasına yardımcı olacaktır. Dermatologlarında sıklıkla kullandığı ve önerdiği Vichy ürünleri düzenli kullanmayla etkilisonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Tüm cilt tipleri için uygundur. VichyNeovadiol Gündüz GF’nin yapısı yağsızdır, kolay sürülür, ferahlatıcı bir etkiyesahiptir, hipoalerjeniktir, hassas cilde sahip olanlar da kullanabilir.

Kullanım Şekli : 

Her gün, temizlenmiş cildinize; yüz, çene, yanak, boyun bölgenize masaj yaparak uygulayın. Göz çevresinde kullanılmaz. Kavanoz formunda bulunmaktadır.

Ürün İçeriği : 

AQUA - GLYCERIN - DIMETHICONE - HYDROGENATED POLYISOBUTENE - HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL - ALCOHOL DENAT. - PROPYLENE GLYCOL - SYNTHETIC WAX - NYLON-12 - PEG-10 DIMETHICONE - DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - METHYLDIHYDROJASMONATE - SODIUM HYALURONATE - SODIUM POLYACRYLATE - ADENOSINE - DISODIUM EDTA - PROPYLENE CARBONATE - SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE - DISTEARDIMONIUM HECTORITE - PHENOXYETHANOL - CI 15985 - CI 77891 - PARFUM

 

Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler) fiyatlarını sitemizden takip edebilirsiniz
Yorumlar
B** **
24.11.2023
çok memnunum

çok memnun kaldığım bir krem, düzenli kullanıyorum.<br /> <br />

S** b**
24.11.2023
yıllardır kullanıyorum

yıllardır kullanıyorum vichy ve hiç vazgeçemeyi düşünmüyorum hızlı teslimat<br /> <br />

T** y**
24.11.2023
...

Vichy kalitesi...... daha fazla yazmama gerek var mı?<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Vichy Neovadiol Peri-Menopause PNM Gündüz Bakım Kremi 50ml (Normal ve Karma Ciltler) (S.K.T 09-2025)

1671.92TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim