Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül

Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42207

8680807008298

55
PİYASA FİYATI 390.00 TL
SATIŞ FİYATI 351 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül

Marka Adı: Voonka

Ürün Miktarı: Bir cam şişe içerisinde 32 adet yumuşak kapsül bulunur.

Ürün Özellikleri:

- Koenzim Q10, yapısı Vitamin K ile benzerlik gösteren ve tüm canlılarda bulunan doğal, yağda çözünen, vitamin benzeri bir maddedir. Vücudun enerji yapımında oldukça önemli bir yere sahip olan enzim, güçlü bir antioksidandır. Yaşın ilerlemesiyle birlikte vücutta azalmaya başlayan bu madde, özellikle sağlığımız için oldukça önemlidir.

- Bir çok besinde bulunan bu doğal bileşenin besin yoluyla alımı yetersiz olduğu zaman vücudun Koenzim Q10 ihtiyacı artabilir ve bu durumlarda takviye besin destekleri kullanmak gerekebilir. CQ10, yaşlanma yolculuğunuzu sağlıklı ve daha az sorunla geçirmek için, sizi bekleyen sorunların çoğuyla mücadele ederek vücudunuza destek sağlayan önemli bir enerji takviyesidir.

- Voonka markasının, doğadan aldığı ilhamla tüketicileri için sağlıklı çözümler sunmayı amaçlayarak üretmiş olduğu ürünlerden biri olan Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül, Koenzim Q10 ve Ginseng bakımından oldukça zengin bir üründür.

- Vücudunuzun ihtiyacı olan enerjinin karşılanmasına destek olur.

- Voonka Gingseng formülündeki Coenzym Q10 desteği, vücudun enerji üretimine destek olurken, doğal bir antioksidan olarak da görev yapar.

- Son dönemlerde gıda takviyelerinde, saç ve cilt bakımlarında sıklıkla karşımıza çıkan Ginseng, 5000 yıllık geçmişe sahip, kökleri insan vücuduna benzeyen, bu nedenle "insan otu" ismi ile bilinen, çok yıllık bitki türlerinden biridir. Sterodial bileşikler bakımından zengin olan Ginseng, 28 çeşit kadar ginsenosit içerir. Triterpeniksaponositler, panaxosidesitler, panaxatnol, D grubu vitaminler bu içeriğe genel anlamda karşılık gelir.

- Güçlü etkisi nedeniyel botanik ismi Yunanca'da "Panax" adını alan gıda takviyesi, 1 kapsül için; 250 mg Panax Ginseng ve 100 mg Koenzim Q10 içerir.

- Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül, normal beslenmenin yerine geçemez. Yalnızca gıda takviyesi olarak alınır.

Kullanım Şekli: Yetişkinlerin kullanımına uygun bir ürününün 1 kapsül kullanılması önerilir.

Kullanım Sıklığı: Günde 1 defa 1 kapsül olarak tüketilir. Ürün kullanımında tavsiye edilen miktarın aşılmamasında yarar vardır. Çocukların ulaşamayacağı yerde muhafaza ediniz.

Geçmişi eskilere dayanan ginseng, mucizevi özellikleri nedeniyle Voonka markasının besin takviyesi ürünleri arasında yerini almıştır. Geniş ürün yelpazesi arasında geleneksel ürünler grubunda yer alan Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül'ü, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilir, ürün ve ginseng hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

 

Yorumlar
d** **
24.11.2023
defne özçelik

Tam Zamanın geldi teşekkür ederim<br /> <br /> <br />

u** y**
24.11.2023
utku yuvakuran

Biz memnun kaldık. Hem ginseng hem quenzim, süper.<br /> <br /> <br />

m** **
24.11.2023
metin öztürk

Voonka markasına güveniyorum.<br /> <br />

V** D**
20.09.2022
Çok memnun kaldım

Bir kutu bitirdim ve çok faydasını gördüm. Enerji vermesi bir yana sinir sistemine etkili olduğunu düşünüyorum. Sinirleri dengeleyici ve yatıştırıcı etkisi oldu bende. Çok memnun kaldım, 2 ay ara verdim tekrar başlayacağım.

H** E**
20.09.2022
tavsiye ederim herkese

Daha 2 kere kullandım ama enerji veriyor gerçekten de etkisi fark ediliyor tavsiye ederim herkese

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Ginseng Coenzyme Q10 32 Kapsül

351TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim