Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup 150ml

Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup 150ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup 150ml

Markası : Voonka Ürünlerini Gör

42229

8680807008571

55
PİYASA FİYATI 174.00 TL
SATIŞ FİYATI 156.6 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Voonka

Ürün Adı: Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup

Ürün Miktarı: 150 ml

Ürün Özellikleri:

-Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup, bağışıklık sisteminin normal işlevine katkıda bulunmaya çalışan, özenle hazırlanmış bir gıda takviyesidir.

-Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup, 200 mg Kara Mürver ekstresinin yanında C Vitamini ve Çinko içerir. Kara Mürver bitkisinin hem çiçek hem de meyvelerinden elde edilen ekstreler kullanılmıştır.

-Glukoz şurubu içermez. Kara mürver meyve ve çiçek ekstrelerinden oluşmaktadır.

-Özellikle çocuklar için gerekli olan vitamin ve minerallerin doğal besinlerden karşılanması ve çocukların dengeli ve yeterli beslenme düzeni içinde olmaları gerekmektedir.

-Ama kimi zaman vücut direncinin zayıflaması, soğuk algınlığı ve benzeri nedenlerle beslenme düzenine ek olarak gıda takviyesi yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.

-Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup, içeriğindeki Kara Mürver ekstresi, C Vitamini ve Çinko ile ihtiyaç duyduğunuz katkıyı özenle yaratılmış formülüyle sağlamaya çalışır.

-Kara Mürver ekstresi, cildi yenilemeye ve tahrişi gidermeye yardım eder. Vücut direncini artırmaya ve vücudu rahatlatmaya destek olur. İdrar ve balgam söktürmeye katkıda bulunur.

-C Vitamini, vücut direncini artırmaya yardım eder ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Antioksidan özelliği nedeniyle vücudu zararlı maddelerden arındırmaya katkı sağlar. Göz sağlığına katkıda bulunur. Diş ve diş eti sağlığını korumaya yardım eder. Cildin beslenmesine ve tazelenmesine destek olur.

-Çinko, cildin canlanmasına yardım eder ve tahrişe karşı destek olur. Vücut direncini artırmaya yardım eder ve soğuk algınlığına karşı destek olur. Cilt sağlığını korumaya ve cildin tazelik kazanmasına katkı sağlar. Sindirim sistemine destek olan özellikleri vardır.

-Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup, glukoz şurubu içermeyen içeriğiyle ihtiyaç duyulan zamanlarda destek olmak için kullanıma hazırlanmıştır. 

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

-Çocuklar için takviye edici gıda olarak, sabah kahvaltısı ve akşam yemeği sonrası günde iki defa birer ölçek olarak kullanılması tavsiye edilir.

-Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayınız. Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

 

Voonka markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
F** T**
21.09.2022
Hızlı Teslimat

Uygun fiyat hızlı teslimat için teşekkürler

H** T**
21.09.2022
memnunum tavsiye ederim

3 aydir kullanıyorum çocuklarıma. memnunum tavsiye ederim.

A** K**
21.09.2022
çok memnun kaldım

İkiz çocuklarıma aldım iki tane. Mükemmel paketleme hızlı teslimat. Açıkçası şurup olduğu için çekinmiştim kırılır mı diye farklı satıcılardan kötü tecrübelerim olduğu için. Yorumlara bakıp aldım çok memnun kaldım.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Voonka Sambucus Nigra Kids Şurup 150ml

156.6TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim