YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

9032

5/1
122.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush

Makyaj, günlük hayatta bayanlar sık tercih ettiği biruygulamadır. Güzelliklerini ortaya çıkarmak için bayanların birçoğu makyajyapar. Etkili bir makyaj için doğru ürünler ve doğru yöntemler kullanılmalıdır.

Youngblood, doğal ve güzel görünüm için bayanlara yardımcı olacak, doğal içerikli ürünlergeliştirmiştir. Fondöten, allık, mineral pudra, fırça, ruj, göz kalemleri,farlar, maskara, dudak kalemi ve dudak parlatıcısı gibi zengin ürünseçenekleriyle, makyaj markaları arasında tercih markalardan olmayıbaşarmıştır. Ayrıca aksesuar olarak far, allık, eyeliner, fondöten ve pudrafırçaları bulunmaktadır.

Makyaj uygulamalarında kullanılacak ürünün cilde zararvermeyen ve doğal içeriklerden üretilmiş olması önemlidir. Ürünlerin yanı sırafırçaların seçimi de önemli bir konudur. Fırçalar, ürün uygulamalarınıkolaylaştırmaya, doğal bir görünüm elde etmeye yardım eder. Birikmeden, topaklanmadan, ürünün eşit miktarda dağılmasınayardımcı olur.

Fondöten ve pudra fırçaları, ciltteki kusurları ve renk-tonfarklılıklarını doğal biçimde kapatmaya yardımcıdır. Cilde eşit miktardadağılma sağlamaya yardım eder. Tek bir fırça darbesiyle yeterlimiktarda ürünü geniş alana uygulama kolaylığı sağlar. Böylelikle fazla ürününziyan olmasını da engellemiş olur.

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush, orta kapatıcı fondöten, pudra ve ışıltı fırçası.

Fondöten ve pudra kullanımında orta kapatıcılık sağlamaya yardımcı fırçadır.

Yuvarlak fırça, toz ve mineral fondöten, mineral pudrayıyüze rahatça uygulamada yardımcı olur.

Cilde zarar vermeden fondöten ve pudrayı eşit miktardauygulama kolaylığı sağlamaya yardım eder.

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush, uygun fiyatıylaucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

YoungBlood Brown Faux-Rounded Face Brush

122.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim