YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml

YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml

41891

696137206127

5/1
235.93 TL
Renk
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: YoungBlood CC Perfecting Primer

Marka Adı: YoungBlood

Ürün Miktarı: 20 ml

Ürün Özellikleri:

- Makyaj kadınlar için oldukça önemli bir konudur. Makyaj yapılmasındaki amaç güzel bir görüntüye kavuşmaktır. Güzel bir görünüm demek ise kusursuz bir makyaj demektir.

- Kusursuz bir makyaj için makyaj malzemelerinin kullanım aşaması oldukça önemli bir detaydır. Mükemmel bir makyaja başlamadan önceki ilk adım cildin hazırlık aşamasıdır.

- YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml, ciltteki gözenekleri pürüzsüzleştirerek cildi kusursuz bir makyaja hazırlayan kullanışlı bir üründür.

- Primer, cildi nemlendirerek makyaja hazırlar ve makyajın daha uzun süre dayanmasına destek olur.

- CC Perfecting Primer ile cildinizdeki ince çizgiler ve kırışıklıkların kapanmasına destek olarak kusursuz bir makyajın ilk adımını atabilirsiniz.

- Peptid ile zengileştirilmiş formül, düzgün bir mat görünüm oluşturur.

- Profesyonel bir makyaj için fondötenden önce nemlendirme işlemi BB krem ya da CC krem ile yapılır. Bu kremler son yılların en çok talep gören kapatıcı ürünleri haline gelmiştir.

- CC krem, renk eşitsizliklerini azaltıcı veya cilt dengeleyici olarak bilinir. BB kremlerle farkı ise kıvamının biraz daha hafif yapıya sahip olmasıdır.

- Ürün, eşit olmayan cilt tonunu, dokusunu ve parlaklığını en aza indirerek kusursuz bir görünüme kavuşmanıza katkı sağlar.

- CC kremlerde bulunan ışık yansıtıcı etken maddeler cilde doğal bir ışıltı kazandırır.

- Fondöten öncesinde uygulayacağınız YoungBlood CC Krem, hem cildinize ışıltı katacak hem de cilt tonunun dengelenmesine destek olacaktır.

- Bütün cilt tiplerinin kullanımına uygun olan CC Perfecting Primer 20ml, sivilceye yatkın yağlı ciltler tarafından da kullanılabilir.

- Yaz aylarının vazgeçilmez ürünü olan CC krem, cilde bakım yaparak doğal bir görünüm kazandırır.

- Cilt tonu eşitsizliği ve ciltte meydana gelen lekeler, birçok kişinin şikayetçi olduğu sorunların başında gelir.

- Teninizde kızarıklık ya da lekeler varsa ürünü tercih ederek, cildinizin eşit tonda ve güzel görünmesine katkı sağlayabilirsiniz.

- YoungBlood ürünleri, güzelliğin ve bakımın bütünsel olduğunu düşünerek, saf ve doğal içeriklerle üretilmektedir.

- Mineral ve doğal içerikli olan ürün, makyajınızın gün boyu taze kalmasına destek olur.

- Daha pürüzsüz bir makyaj görünümü elde etmenize destek olan CC Perfecting Primer, gluten ve paraben içermez.

Kullanım Şekli: Öncelikle cildinizi günlük makyaj temizleyiciniz ve toniğiniz ile temizleyip nemlendirin. Daha sonra CC Perfecting Primer 20ml'i, fondöten fırçası ya da parmak darbesiyle cildinize güzelce uygulayın. Ardından makyajınızı yapabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Her makyaj uygulamasından önce kullanılabilir. Ürün doğal bir görünüm elde etmek için makyaj yapmadan tek başına da kullanılabilir.

YoungBlood, dünyaca ünlü makyaj malzemesi markaları arasında yerini almıştır. Markanın doğal ve güzel görünüm kazandırmaya destek olan ürünlerini veya YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml'ini, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

YoungBlood CC Perfecting Primer 20ml

235.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim