Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli 500 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Palmolive Ürünlerini Gör

17048

8693495039420

5/1
175 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli 500 ml

Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli 500 ml

Marka Adı: Palmolive
Ürün Adı: Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli
Ürün Miktarı: 500 ml
Ürün Özellikleri: Duşta ya da banyo da kullanabileceğiniz ürün, formülünde sabun içermez. Dermotolojik olarak test edilmiştir.
Sonuç: Tertemiz ve yumuşacık bir cilde kavuşmanıza yardımcıdır
Kullanım Şekli: Duşta ya da banyoda ıslak vücudunuza, lif yardımıyla ya da elinizde köpürterek uygulayabilirsiniz.
İçerik: Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate (*A) / Sodium Laureth Sulfate (B*), Acrylates Copolymer, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Parfum, Glycol Distearate, Prunus Armenica Seed Powder, Sodium Hydroxide, DMDM Hydantoin, Laureth-4, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Fragaria Ananassa Fruit juice, Fructose, Prunus Persica Juice, Hydrogenated Jojoba Oil, Cocos Nucifera Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 77891, *A/*B üretim koduna bakınız.
Vücut temizliğinin, en önemli parçasını, banyo ya da duş yapmak oluşturur. Sağlıklı bir yaşam sürmenin temel şartlarından birisi, temiz olmaktır.Temiz insan her zaman bakımlı görünür.
Özellikle de tüm günün yoğunluğunun ve yorgunluğunun ardından duşa girmek, insana kendisini hafiflemiş hissettirir.
Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli 500 ml
Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli,duşta ya da banyoda keyifle kullanacağınız bir üründür. Çilek suyu özü içerir. Formülünde sabun içermez. Dermatolojik olarak test edilmiştir.
Çilek aromasıyla zenginleştirilmiş kremsi formülü, cildinizi yumuşacık yapmaya yardımcı olur. Pürüzsüz bir cilt hissetmenizde yardımcıdır. Hoş kokusu ve verdiği nemli his, uzun süre vücutta kalabilir.
Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli,Çilek özlerinin hoş kokusu ile banyolarınızı keyifli hale getirir. Uzun süre üzerinizde kalan kokusuyla, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.
Severek kullanacağınız bir duş jeli olan, Palmolive Body Butter Çilek Rüyası, Turuncu Kasa'da indirimli fiyata satılan bir üründür.
Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Palmolive Body Butter Çilek Rüyası Duş Jeli 500 ml

175TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim