Perricone MD Chloro Plasma 59ml

Perricone MD Chloro Plasma 59ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Perricone MD Chloro Plasma 59ml

30330

651473531807

5/1
793.22 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD Chloro Plasma 59ml : - Kırışıklık Ve Gözenekleri Düzeltici  Bakım
Perricone MD Chloro Plasma 59ml :

Marka Adı : Perricone MD

Ürün Adı : Perricone MD Chloro Plasma

Ürün Miktarı : 59 ml.

Ürün Özellikleri : Antiaging özellikli cilt bakım maskesidir. Ciltteki kırışıklıkların ve gözeneklerin görünümlerini azaltmaya yardım eder. Cilde daha sıkılaşmış ve canlı bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Mavi, yeşil algler, su teresi, alfa lipoik asit içermektedir. Ciltte detoks etkisi gibi, derinlemesine temizleme ve yenileme sağlamaya yardımcı olur. Anında bir ferahlama, daha aydınlanmış, ışıltılı ve canlı bir cilt kazandırmaya, pürüzleri gidermeye yardım eder. 

Sonuç : Daha canlı, aydınlık, sıkılaşmış, kırışıklık görünümleri hafiflemiş bir cilt için yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Cildinize masaj yaparak uygulayınız ve 5-10 dakika kadar ciltte kalmasını sağlayınız ve daha sonra durulayarak, ya da nemli bezle silerek temizleyiniz.

İçerik : Water/Aqua/Eau, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Bentonite, Titanium Dioxide (CI 77891), Magnesium Aluminum Silicate, Diglycerin, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Methyl Gluceth-20, Cyclohexasiloxane, Cellulose, Iron Oxides (CI 77492, CI 77499), Phenoxyethanol, Maltodextrin, Chromium Hydroxide Green (CI 77289), Polyacrylamide, Caprylyl Glycol, Buteth-3, Silica, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Barium Sulfate, Acrylates Copolymer, C13-14 Isoparaffin, Xanthan Gum,  Potassium Sorbate, Bromelain, Papain, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, Hexylene Glycol, Allantoin, Dimethylaminoethanol Tartrate, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Laureth-7, Disodium EDTA, Propylene Glycol, Hydroxyproply Methylcellulose, Tributyl Citrate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Avena Sativa (Oat) Bran Extract, Thioctic Acid, Chlorophylilin-Copper Complex, Spirulina Platensis Extract, Nasturtium Officinale Extract, Camelia Sinensis Leaf Extract, Copper Gluconate, Spirulina Maxima Extract, Lecithin

      Perricone MD Chloro Plasma 59ml :

Perricone md markası farklı cilt tiplerinin ihtiyaçları için ürünler tasarlamaktadır. Hızlı ve yoğun etkileri nedeniyle çok beğenilen ve tercih edilen markalardan biridir. Herkesin yaşlanacağı ancak yaşlanırken mümkün olabildiği kadar güzel görünebilmeyi hak ettiği ve genç görünümün daha uzun süre korunabileceğinden yola çıkarak ürünlerini tasarlamaktadır.

Dr Nicholas Perricone tarafından ortaya çıkartılan markadır. Dr Perricone, dermatologtur ve Yale Tıp Okulunda yardımcı doçent olarak görev almaktadır. İlk defa 1977 yılında Perricone md serisini ortaya çıkartan Dr Perricone, ürünlerini her geçen gün yenilemeye ve hep en iyisini sunmaya çalışmaktadır.

Perricone MD Chloro Plasma, kırışıklık, ince çizgi, genişlemiş gözenek sorunu yaşayan kişiler için tasarlanmış cilt maskesidir. Ciltte oluşan kırışıklık ve ince çizgilerin görünümlerini azaltmaya, porları ve gözenekleri temizleyerek küçültmeye, cildi yenilemeye ve sağlıklı bir ışıltı, aydınlık, canlılık kazandırmaya yardım eder. Gözenekleri temizleyerek sıkılaşma sağlamaya ve cildi serbest radikal hasarlarına karşı güçlendirmeye de yardım eder. İçeriği bitkisel özellikli formüllerle güçlendirilmiştir.

Cildin düzgün, sağlıklı, ışıltılı ve güzel görünmesi herkesi hayalidir. Ancak cildinize gerektiği gibi, doğru ve düzenli ürünler kullanarak baktığınızda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Cildin içeriden beslenmesi de çok önemlidir, ancak dışarıdan yapacağınız uygulamalarla da cildi destekleyebilir, daha düzgün görünmesine, genç görünümünü korumaya da yardımcı olabilirsiniz.

Perricone MD Chloro Plasma 59ml, Turuncu Kasa’da indirimli satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD Chloro Plasma 59ml

793.22TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim