Perricone Md Cilt Bakımı Serisi

Aradığınızı bulamadık.

Aradığınızı tekrar arayın

Perricone MD CİLT BAKIMI SERİSİ

Perricone Md Cilt Bakımı Serisi, cilde ihtiyaç duyduğu çok yönlü bakımı yapmaya, cilt problemlerinin hafifletilmesini sağlamaya, cilde canlılık kazandırmaya yardımcı olmak üzere geliştirilmiştir.

Seri, cildin derinlemesine temizlenmesini, ölü deri, kir ve yağdan arınmasını, cildin nemlenip yumuşamasını, yağ ve nem dengesinin düzenlenmesini sağlamaya çalışır. Cildin ihtiyacı doğrultusunda yaşlanma, nemsizlik, akne oluşumu gibi problemlere karşı bakım sunmaya yardım eder. Seri içerisinde bulunan ürünler cildi daha canlı, sağlıklı bir görünüme kavuşturmaya, cilde canlılık kazandırmaya yardımcı olur. Problemlerinden arınmış, kusursuz bir cilt görünümü yaratmaya yardım eder.

Cildin ihtiyacına, tipine, özelliklerine göre çeşitli ürünlere sahip olan seri, cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeyi amaçlar. Seri içerisinde temizleyiciler, nemlendiriciler, güneş koruyucu ürünler, yaşlanma karşıtı, sıkılaştırıcı vb ürünler bulunmaktadır. Perricone Md uzmanlarınca geliştirilmiş olan Cilt Bakımı Serisi ürünlerinden cilt tipinize ve cilt ihtiyacınıza uygun ürünleri seçerek cildinizde güvenle kullanabilirsiniz.

Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim