Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml

30160

651473551904

5/1
1713.56 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml : - Göz Çevresini Canlandırıcı Krem

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml :

Marka Adı : Perricone MD

Ürün Adı : Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy

Ürün Miktarı : 15 ml.

Ürün Özellikleri : Göz çevresinde oluşan kazayağı çizgileri, sarkmalarda, ileri seviyede yaşlanma belirtilerinde etki sağlamaya yardımcıdır. Göz çevresi hassas yapıda olduğundan yaşlanma belirtileri daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ortaya çıkar Perricone MD Eye Therapy nemlenme, esneklik, toparlanma sağlamaya yardımcıdır. Göz çevrenizde daha aydınlık ve canlanmış bir yapı oluşmasını desteklemeye, morluklarda azalma sağlamaya da yardım eder. Yoğun yapısı ile kolay emilir ve az bir ürün bile göz çevresi için yeterli olacaktır. Anti aging etkilidir.

Sonuç : Göz çevresinde nem sağlamaya, kırışıklık, morluk, torbalanma görünümlerinde azalma sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Sabah ve akşam temiz, kuru göz çevresine parmak uçlarınızla hafifçe pat pat vurarak kullanınız. Düzenli olarak her gün kullanmanız önerilir.

İçerik : Water/Aqua/Eau, Limnanthes Alba (Meadowfoam) Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin , Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Acetyl Tyrosine, Phosphatidylcholine, Sodium Carboxymethyl Beta-Glucan, Ceteareth-20, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Dimethyl MEA, C12- 15 Alkyl Benzoate, Citric Acid, Cyclopentasiloxane , Avena Sativa (Oat) Bran, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Caprylyl Glycol, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Tribehenin, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Cyclohexasiloxane, Steareth-20, Hesperidin Methyl Chalcone, Carbomer, Farnesol, Disodium EDTA, Ceramide 2, Sorbic Acid, PEG 10 Rapeseed Sterol, Copper Gluconate,Hydroxysuccinimide, Dipeptide-2, Pentapeptide-18, Acetyl Hexapeptide-8, Tetrapeptide -21, Linalool, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Palmitoyl Oligopeptide, Chrysin.

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml :

Perricone markası Nicholas Perricone tarafından ortaya çıkmıştır. MD, kurul sertifikalı dermatologtur öncelikle zayıflama ve genç görünümü koruma ile ilgili yazdığı kitaplar ile tanınmıştır. Aynı zamanda yarı zamanla tıp görevi de yapan dermatolog tasarladığı ürünleri ile gençliğinizi daha uzun süre muhafaza edebilmenizi sağlamaya, beliren yaşlanma etkileri ile savaşmanıza yardım eder.

Cildimiz ilerleyen zamana ve yer çekimine karşı koyamaz ve zamanla canlılığını yitirmeye, sarkmaya, kırışıklıklar, çizgiler oluşmaya başlar. Özellikle de uygun ürünlerle dışarıdan desteklenmiyorsa bu belirtiler daha erken yaşlarda ve yoğun olarak karşınıza çıkar. Hayat tarzınız, beslenme şekliniz, güneşe maruz kalmak, sık kullanılan ve zararlı içeriklere sahip kozmetikler, cildin kuru olması gibi etkiler de cildin yaşlanma belirtileri ve hızını arttırabilir.

Göz çevresi oldukça hassas, ince ve yağsız yapıda olduğundan, mimik hareketlerini daha fazla kullandığımızdan cildin diğer bölgelerine göre daha önce ve hızlı yaşlanma belirtileri göstermektedir. Bu nedenle bu bölgede sadece göz çevresine uygun ürünler kullanılmalı ve cildin bakımı yapılmalıdır.

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy, göz çevresinde, kaz ayağı bölgesinde anti aging etki sağlamaya yardımcı bir üründür, neuropeptideler ile formüle edilmiştir. Göz çevresinde sıkılaşma, nem sağlamaya, kırışıklık ve çizgilerde, morluklarda azalma sağlamaya yardım eder. Yoğun yapısı sayesinde az bir miktar ürün göz çevreniz için yeterlidir. Cildi besleyerek yeni kırışıklıklara karşı koruma sağlamaya da yardım eder.

Perricone markası farklı cilt sorunlarınıza özel ürünler tasarlamakta ve en iyi etkileri elde edebilmeniz için yardımcı olabilmektedir.Düzenli kullanımla siz de daha düzgün bir cilde kavuşabilirsiniz.Perricone MD Neuropeptide Deep Wrinkle Serum 30ml,Perricone MD Neuropeptide Eye Area Contour gibi yaşlılık belirtileriile savaşan farklı ürünleri de bulunmaktadır.

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD Neuropeptide Eye Therapy 15 ml

1713.56TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim