Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask & Bonnet System 146ml

Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask&Bonnet System 146ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask&Bonnet System 146ml

41196

670367004616

55
413.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask & Bonnet System

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Miktarı: 146 ml

Ürün Özellikleri:

- Saçların güzel ve sağlıklı görünmesi herkesin arzusudur. Kişinin özgüvenini yerine getirmek ve sosyal hayatta daha dikkat çekici hale gelmek için saç bakımına özen göstermesi gerekir.

- Kaliteli şampuan ve saç kreminin yanında kullanacağınız saç bakım kürleri, maskeler veya bitkisel yağlar saç bakımınızı tamamlayan önemli ürünlerdir.

- Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask & Bonnet System 146ml, yıpranmış saçlara besleyici bakım yapmak üzere formüle edilmiş onarıcı saç maskesidir.

- Derin bakım sağlamaya destek olan ürün, yaşlanma karşıtı içeriklerin karışımı sayesinde hasar ve işlem görmüş saçların daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasına katkı sağlar.

- Saçın yıpranarak hasar görmesine ve kurumasına neden olan önemli etkenlerden birisi fön makineleridir. Fön makinesi, saçın olması geren nem dengesini bozarak kurumasına neden olur.

- Peter Thomas Roth Onarıcı Saç Maskesi, yıpratıcı etkilere karşı saç tellerinin güçlendirmek ve yoğun nem sağlamak amacıyla tasarlanmıştır.

- Ürün saçlarda meydana gelen kuruluğu azaltarak, saçın ihtiyacı olan nemin karşılanmasına katkı sağlar.

- Saçların daha parlak ve sağlıklı görünmesine destek olan maske, nemsiz ve yıpranmış saçlarınızı kökten uca doğru nemlendirir.

- Patent bekleyen 24K Altın Keratin Peptid Kompleks Teknolojisine sahip olan ürün, biotin, Pro Vitamin B5 ve Shea Yağı ile zenginleştirilmiştir.

- 24K Altın Keratin Peptid Kompleks Teknolojisi, keratini saç liflerine çekmek ve bağlamak için mıknatıs gibi çalışır. Mıknatısa benzeyen çekim, saçı indirmeden yeniden şekillendirmeye ve güçlendirmeye destek olur.

- İçeriğinde bulunan etken maddeler ise kırılmış, yıpranmış ve mat saçlarınıza etkili bir bakım sunarak saç tellerinin beslenmesine destek olur.

- Saçlarınızda yapışkan ve yağlı bir görüntü oluşturmadan bakım yapmayı hedefleyen maske, saçlara daha güçlü, hacimli ve naturel bir görünüm kazandırır.

- Paket içerisinde 6 adet şeffaf saç bonesi ve 1 adet uzun ömürlü kullanıma sahip ısıtılabilir bone bulunmaktadır. Şeffaf saç boneleri kremin asıl boneye bulaşmamasına destek olur.

Kullanım Şekli: Ürünün daha iyi sonuç verebilmesi amacıyla, kitin içinden çıkan siyah bone kullanılır. Bonenin ucu saç kurutma makinesine takılır ve ısıyı tüm kafaya yarar. Isının amacı zengin içeriklerin absorbe edilmesini sağlamaktır.

- Saç kurutma makinesi 15-30 dk arasında çalıştırılır. Şampuan uygulamasından sonra tüm saça kökten uca olacak şekilde uygulanır. Ardından şeffaf bone takılır. Daha sonra da siyah bone takılır.

- Saç kurutma makinesi boneye takıldıktan sonra mutlaka en düşük seviyede ısı saça verilmelidir. 15-30 dakika bu işleme devam edilir ve ardından saç su ile durulanır.

Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask & Bonnet System 146ml'i uygun fiyata satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilirsiniz.

Yorumlar
** **
29.04.2021
pırıl pırıl

pırıl pırıl oluyor saçlar bayıldımmm tavsiye ederimm

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth 24K Gold Hair Mask & Bonnet System 146ml

413.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim