Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml

30309

670367515051

5/1
271.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Akne ve siyah nokta sorunlarından şikayetçi olan kişilerin kullanımın uygun olarak geliştirilmiştir. Akneleri lokal olarak kurutmaya ve olası akne oluşumunu da kontrol altına almaya çalışır. Cildin canlanmış görünmesinde etkilidir. Akne ile birlikte kullanılacak diğer ürünlere de destek olur. Formülünde C vitamini, E vitamini ve pro vitamin B5, Aloe Vera , Allantoin maddelerini içermektedir.

Sonuç: Akneleri lokal olarak kurutmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Cilde ince bir tabaka halinde günde 1-3 kez veya doktor tarafından önerildiği gibi uygulanır.  Ciltte kurumaya ya da soyulmaya sebep olursa kullanımı azaltmak gerekir.

İçerik: Inactive Ingredients: Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Silicoaluminate, Zea Mays (Corn) Starch, Glycolic Acid, Salicylic Acid, Cetyl Alcohol, Ceteareth- 20, Polyacrylamide, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Citrus Aurantium.

 

Çoğu insan kadın ya da erkek hayatının bir döneminde sivilce sorunu ile uğraşmak zorunda kalmıştır. Akneler, cilt sağlığı açısından ve estetik açıdan olumsuz karşılanan bir cilt problemidir.

Akneli ciltlerin temizliğinin ihmal edilmesi, akne oluşumunun artmasına neden olabilir. Bu sebeple akneli ciltlerin bakımına son derece özen göstermek gerekir. Ayrıca akneleri elle sıkmaya çalışmak da son derece zararlı bir davranıştır.

Cildin fazla sebum salgılaması, beslenme akne oluşmasına neden olabilir.

 

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml, akneleri bölgesel olarak kurutmaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Sivilce ve siyah nokta gibi cilt sorunlarından şikayetçi olan kişilerin kullanımı için idealdir.

Cildin yağ fazlasını emer ve akne oluşmasını önlemeye çalışır. Cilt yüzeyindeki ölü derilerin giderilmesine ve cildin canlı görünmesine destek olmaya çalışır. Akne ile ilgili kullanılan diğer cilt bakım ürünlerine destek olmaya çalışır.

C vitamini, E vitamini ve pro vitamin B5, Aloe Vera , Allantoin içerir.

 

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment, cildi yatıştırmaya ve nemlenme sağlamaya da yardımcı olur.

 

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Acne Spot Area Treatment 30ml

271.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim