Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml

30252

670367801086

5/1
382.37 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml :

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Her cilt tipi için uygun, cildi rahatlatmaya, yatıştırmaya ve nemlendirmeye yardımcı bir spreydir. Parfüm ve alkol içermeyen tonik aloe vera ile formüle edilmiştir, cildin ph dengesi için de yardımcı olan tonik, ihtiyaç halinde göze kaçırmadan tüm yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Özellikle güneşlenme ya da spor sonrası ihtiyaç duyabileceğiniz ferahlık hissini sağlamak için yardımcı olur.

Sonuç : Aloe vera içeren formülü ile cildi rahatlatmak ve ferahlatmak için yardımcı toniktir.

Kullanım Şekli : Gözlerinizi kapatarak uzaktan yüz ve boyun bölgesine püskürterek uygulayınız.

İçerik : Water (Aqua), Propylene Glycol, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Allantoin (Comfrey Root), Panthenol (Pro Vitamin B5), Retinyl Acetate (Vitamin A) (Micellized Vitamin A), Tocopheryl Acetate (Vitamin E) (Micellized Vitamin E), Ascorbic Acid (Vitamin C) (Vitamin C), Phospholipids, Quaternium 15, Methylparaben.

 

Tonikler cilt için canlandırıcı etkiye sahiptir ve bu etkileri ile cildi daha sonra uygulanacak cilt bakım işlemleri için hazır hale getirirler. Farklı cilt tipleri için değişik şekillerde tasarlanmış olan tonik çeşitlerinden size uygun olanı tercih edebilirsiniz. Cildinizde kullanacağınız ürünlerin ciltle uyumlu olması cilt sorunlarını gidermeye yardımcı olması önemlidir.

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist, tüm cilt tiplerinin kullanımı için tasarlanmış olan toniktir. Aloe vera ile formüle edilmiş olan ürün, cildi ferahlatırken yatıştırarak rahatlama sağlamaya da yardımcıdır.

Parfüm, alkol, renklendirici, boya içermeyen tonik, bitkisel özler ve vitaminlerle formüle edilmiştir. Gün içerisinde ihtiyaç duydukça yüze uygulanarak cildin ferahlaması, rahatlaması sağlanabilir.

Pek çok üründe kullanımı tercih edilen aloe vera bitkisi ile formüle edilen tonik sprey aynı zamanda cildi nemlendirerek yumuşaklık kazandırmaya da yardım eder.


Peter Thomas Roth markası saçlardan ayaklara kadar kişisel bakımınız için pek çok ürün tasarlamaktadır. Saç, vücut ve cilt bakımınızı tamamlayabileceğiniz ürünler dünyada pek çok ülkede de hem erkekler hem de kadınlar tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.


Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml , Turuncu Kasa’da indirimli olarak satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Aloe Tonic Mist 250ml

382.37TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim