Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml

30275

670367017180

5/1
130.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30

Ürün Miktarı: 118 ml

Ürün Özellikleri: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yağsız ve hafif formülü ile özellikle yağlı ve akneli ciltlerin kullanımı için idealdir. SPF 30 derecesinde güneş koruması sağlamaya yardımcı olur. Cilde mat ve pürüzsüz bir görünüm sunmaya çalışır. İçerdiği çeşitli vitaminler ile cildi beslemeyi amaçlar. Cildi güneşe karşı korurken aynı zamanda nemlenme sağlar.

Sonuç: Cildi SPF 30 derecesinde güneşten korumaya ve nemlendirmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan yaklaşık 15 dakika önce uygulanır ve yüzme, terleme, kurulanma gibi durumlardan sonra uygulama yenilenir. 

İçerik: Active Ingredients: Avobenzone 2.00%, Homosalate 8.00%, Octinoxate 7.50%, Octisalate 5.00%, Oxybenzone 3.50%. Other Ingredients: Water (Aqua), Silica, Adipic Acid/Diethylene Glycol/Glycerin Crosspolymer, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer, Dimethicone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Trimethylsiloxysilicate, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Phospholipids, EDTA, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Squalane, Polysorbate 60, Bisabolol, Cetyl Dimethicone, Xanthan Gum, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben.

 

Yaz geldiğinde güneşe çıkmayı, denize girmeyi ve güneşlemeyi isteriz. Elbette güneş, vücudumuz için yararlıdır. Ancak güneş ışınlarının en dik olduğu zaman dilimlerinde güneşe koruyucusuz çıkmak kesinlikle önerilmez.

Güneş ışınları erken yaşlanmalara, cilt lekelerine, kızarıklılara ve çeşitli cilt problemlerine neden olabilir. Güneşten korunmak için geniş şapkalar ve güneş gözlüğü kullanmak, açık renk ince kıyafetler gitmek önemlidir ancak yeterli değildir. Güneşe çıkmadan önce koruyuculuğu olan bir ürün kullanmak gerekir.

 

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml, cildi nemlendirmeye ve güneş ışınlarına karşı korumaya yardım eder. SPF 30 derecesinde koruma değeri içerir.

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yağsız ve hafif formülü ile yağlı ve akneli ciltlerin kullanımı için idealdir. Cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı parlamalara neden olmaz. Cildin mat ve pürüzsüz görünmesini sağlamaya çalışır.

A, E ve C vitaminleri içerir ve cilde nemlenme sağlar. Cildi güneş ışınlarının zararlarına karşı korumayı amaçlar. Güneşin sebep olduğu yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı olur.

 

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.


Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Anti-Aging Defense Uber-Dry Sunscreen SPF 30 118 ml

130.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim