Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml

30258

670367818084

5/1
398.64 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml :

 Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Yüz ve vücutta yaşadığınız akne sorunu için tasarlanmış olan peelingtir. Peeling partikülleri ile tıkalı gözeneklerin açılmasını ve temizlenmesini kolaylaştırmaya, siyah nokta ve akne oluşumunu gidermeye yardımcı olur. Ciltte yağ dengesi sağlamaya yardım eder. Yüz ve vücut bölgesinde kullanım için uygundur.

Sonuç : Akne ve siyah nokta sorunu yaşayan ciltlerde kullanım için uygun, sebum dengelemeye yardımcı peelingtir. Yüz ve vücut kullanımı için uygundur.

Kullanım Şekli : Islak cilde göz çevresine getirmeden uygulayınız, dairesel hareketlerle cildi nazik şekilde ovalayınız ve ardından durulayarak temizleyiniz.

İçerik : Water (Aqua), Hydrogenated Jojoba Oil, Sodium C14 16 Olefin Sulfonate, Carbomer, Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Disodium Cocoamidopropionate, Glycolic Acid, Arginine HCl, Cinnamomum Zeylancium Bark Extract, Allantoin (Comfrey Root), Disodium EDTA, Sarcosine, Capryloyl Glycine, Propylene Glycol, BHA, BHT, Methylparaben, Propylparaben, Yellow 5 Lake (CI 19140), Fragrance.

 

Ciltte gözenekler tıkandığında gözeneklerin içinde biriken yağ, kir, siyah nokta ve akne oluşumuna neden olabilir. Siyah nokta ve akneler sadece yüzde değil, vücut bölgesinde de görülebilir. Yağ dengesizliği de bu sorunu arttırabilmektedir.

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml, cildi arındırmaya yardımcı peelingtir.  Cildin doğal yağlarında denge sağlayarak fazla yağı arındırmaya, dengelemeye de yardımcıdır. Minik partiküller içeren peeling hassas bir şekilde gözeneklerin açılarak daha kolay bir şekilde temizlenmesi için yardımcı olur.

Pek çok farklı cilt tip ve cilt sorunu vardır. Akne ve siyah nokta oluşumu da sık rastlanan cilt sorunlarından biridir. Cildin doğal yağlarının yüzeye çıkarken tıkanan gözeneklerde birikmesiyle oluşan bu cilt sorunu için peeling kullanarak etkili çözümler elde edebilirsiniz. Tıkalı gözenekler açılırken cilt tahriş edilmemeli, son derece nazikçe gözenekler açılmalı ve temizlenmesi, yağın dengelenmesi sağlanmalıdır.

Siyah nokta ve akneler yüzde ya da vücutta oluşabilir. Doğru bakımlara giderilmesi sağlanabilir ancak uygun bakım sağlanamadığında ciltte kalıcı izler oluşabilir.

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads 250ml

398.64TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim