Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes 6x4ml

Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes 6x4ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes 6x4ml

40121

670367002308

5/1
511.53 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes 6x4ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes

Ürün Miktarı: 6x4ml

Ürün Özellikleri:

- Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes; şişlik, koyu halkalar, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

- Göz çevresini aydınlatmaya ve göz çevresindeki yaşlılık belirtilerini azaltmaya yardımcı olur.

- Kullanımı kolay, dondurulabilir sıvı formunda göz uygulama maskesidir.

- Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

- Devrim yaratan konseptiyle içeriğindeki; Salatalık, Arnika, Yeşil çay, Papatya, Aloe vera, Kafein ve Hyaluronik asit torbalanmalarda, koyu halkalarda, ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmada kullanabilecek acil durum kitidir.

- İçeriğindeki Arnika; ciltte oluşan morlukları ve burkulma gibi sorunları hafifletici etkisi vardır. Orta Avrupa'nın dağlık kesimleriyle Kuzey Afrika ve Batı Asya'da yetişen bu bitki ülkemizde görülmez. Rahatlatıcı etkisi bulunmaktadır.

- Salatalık özü, cildi gençleştirmeye, cilde nem kazandırmaya ve ciltte oluşan kırışıklıkları en aza indirmeye yardımcı olur.

- Zengin formülünde bulunan Papatya; cilt lekelerine, gözaltı morluklarına karşı etkili olmaktadır. Cildin tazelenmesine ve daha sağlıklı görünmesine destek olur.

- Yeşil çay; antioksidan zengini bir bitkidir. Cildin esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Göz çevresindeki koyu halkaları gidermeye destektir.

- Göz küpleri, cildin daha canlı ve aydınlık görünmesini sağlarken detoks etkisi vererek beslemeye, nemlendirmeye destek olur.

- Tüm göz bölgesinde daha genç, aydınlık ve nemli bir görünüm oluşturmaya çalışır.

- Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes; göz çevresini nemlendirmeye, yumuşatmaya ve bakım sağlamaya yardımcı olur.

- Salatalık özleri ile göz çevresini korur, besler ve pürüzsüzleşmesini sağlamaya çalışır.

- Göz çevresini yenilemeye ve hassasiyetin giderilmesine yardımcı olur.

- Detoks etkisi ile yorgun gözleri uyandırır besler ve daha genç görünümlü bir cilt için tüm göz çevresini nemlendirmeye destek olur.

- Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes; gözdeki şişkinlik ve koyu halka görünümünü gidermeye yardımcı olur.

- Yıpranmış göz çevresini yeniden yapılandırmaya yardımcı olur.

- Cildin nem dengesini koruyarak kuruluktan oluşan yıpranmaları gidermeye çalışır.

- Göz çevresindeki derinin esnekliğini arttırmaya yardımcı olur.

- Bakımlı göz çevresi sayesinde bakışlarınıza anlam katmaya ve cildin direncini arttırmaya yardımcı olur.

- Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes; göz çevresini rahatlatmaya ve yatıştırmaya destek olur.

- Göz çevresi çok hassas bir deriye sahiptir bu nedenle düzenli olarak bakım uygulamak ve nemlendirmek gerekir. Göz çevresi nemini kaybettiğinde yıpranır ve yaşlanır. Dış etkenlere aşırı duyarlı ve kırışıklıklara açık bir yapısı olduğundan yüze uygulanan her türlü krem ya da maske göz çevresi derisine zarar verebilir. Bu bölgeye göz çevresi bakımı için özel olarak tasarlanan ürünlerin kullanılması gerekiyor.

- Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes; içeriğindeki zengin formülü ile göz çevresini koruma altına almaya çalışarak oluşabilecek cilt bozukluklarını gidermeye yardımcı olur.

- Göz çevresini yaşlılık problemlerine karşı korumaya ve aydınlık bir göz çevresi oluşturmaya yardımcı olur.

- Peter Thomas Roth ürünleri cildinize gerekli bakımı sağlamaya çalışarak, uzun yıllar genç bir görünüme sahip olmanızda sizlere destek olacaktır.

Kullanım Şekli: Ürünün içindeki küpleri buzlukta minimum 3 saat dondurulduktan sonra, keselerine yerleştirin ve göz bölgesine tamponlayarak uygulayınız. İsterseniz gözaltında 10-30 saniye arasında uygulayabilir ya da tüm gözde 3 dakikaya kadar tutabilirsiniz. Ürün göz çevresinde dairesel hareketler ile uygulanır.

Peter Thomas Roth markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Cucumber Detox De-Puffing Eye Cubes 6x4ml

511.53TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim