Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml

30325

670367014042

5/1
520.68 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml :

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml

Ürün Miktarı : 150 ml

Ürün Özellikleri : Cildi yatıştırarak rahatlatmaya, yumuşaklık ve nem kazandırmaya yardımcı bir maskedir. Jel kıvamındadır cildi nemlendirmeye, detoks etkisi sağlayarak yenilenmesine yardımcı olur. En hassas yapıda olan cilt tiplerinin ve tüm ciltlerin de kullanımı için uygundur. Göz altlarına da uygulanarak şişliklerin görünümlerinde azalma sağlamaya yardım eder. Salatalık, papaya, papatya, ananas, portakal, limon, aloe vera, yabanmersini özleri içermektedir. Özellikle hassaslaşmış, güneşten yanmış ciltlerde hızlı bir yatışma ve rahatlama sağlamaya yardımcıdır. Cildi rahatlatmaya yardımcı bitki özlerinden elde edilmiş su bazlı bu maske Tüm yüzde kullanılabilir.

Sonuç : Yüz ve göz çevresinde rahatlama, yumuşaklık, nem ve yatışma sağlamaya yardımcı, bitkisel özlü su bazlı maskedir.

Kullanım Şekli : Tüm yüzünüze ve göz çevrenize uygulayın ve 10-15 dakika beklettikten sonra durulayarak temizleyin. Soğuk suyla temizleyebilirsiniz.

Ürünü buzdolabında bekleterek şişliklerde ve ciltte daha etkili bir rahatlama ve yatışma sağlayabilirsiniz.

İçerik : Water, Propylene Glycol, Carbomer, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus (Bilberry) Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Disodium EDTA, Sodium PCA, Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Polysorbate 20, Yellow 5, Blue 1

 Peter Thomas Roth

İçermiş olduğu salatalık ekstresi ve bitki özleri ile cildinizde rahatlatıcı, nem ve yumuşaklık vermeye yardımcı bakım sunmaya, şişliklerde ve özellikle de gözaltında oluşan torbalanmalarda etkili bir yüz maskesidir. Tüm cilt tiplerinde kullanıma uygun olan maske, en hassas ciltlerde bile kullanılabilir.

Güneşlenme sonrası ciltte hissedilen yanma hissini rahatlatarak cildi sakinleştirmeye yardımcı olur.

Cildinizde en iyi etki için Peter Thomas Roth Cucumber serisinde bulunan temizleme köpüğü, nemlendirici serum ve maskeyi bir arada kullanarak en etkili sonuçları elde edebilirsiniz.

Cildin temizlenmesi, nemlendirilmesi önemlidir, ancak cildin ihtiyaçları sadece bu kadar sınırlı değildir. Cilt farklı bakımlara ihtiyaç duyabilmektedir. Cildinizin bakımları için tercih edebileceğiniz Cucumber serisi, salatalık ve doğal bitki özleri, bitki suyu kullanılarak formüle edilmiş ürünlerden oluşan bir seridir.

Farklı cilt, vücut ve saç bakımı, temizliği için tercih edebileceğiniz Peter Thomas Roth markasında bulunan ürünler birçok ülkede de pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan, her tip cilde uygun bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask 150ml

520.68TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim