Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml

Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml

30314

670367820063

5/1
139.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml :

 Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser

Ürün Miktarı : 200 ml.

Ürün Özellikleri : Cilt temizleme köpüğüdür. Hassas ciltler dahil tüm ciltlerdeki kiri, makyajı, yağı temizlemeye yardım eder. Cildi temizlerken yumuşaklık vermeye, pürüzleri gidermeye yardım eder. Cildi nazikçe temizlemeye yardım eder. Sabun, sülfat, alkol ve parfüm içermemektedir. Tüm ciltleri günlük olarak yumuşak bir şekilde temizlemeye, dayanıklı makyajı çıkartmaya yardım eder, göz makyajınızı da çıkartmak için uygundur.

Sonuç : Günlük cilt temizleyici köpüktür.

Kullanım Şekli : Cildinizi ıslattıktan sonra elinize aldığınız ürünü tüm yüze uygulayın ve ardından durulayarak temizleyin. Sabah ve ve\veya akşam kullanılabilir.

İçerik : WATER (AQUA), GLYCERIN, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURYL GLUCOSIDE, DECYL GLUCOSIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, TOCOPHERYL ACETATE (VITAMIN E), RETINYL PALMITATE (VITAMIN A), ASCORBYL PALMITATE (VITAMIN C), PHOSPHOLIPIDS, WHEAT AMINO ACIDS, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, SODIUM METHYL COCOYL TAURATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, SODIUM LAURYL GLUCOSE CARBOXYLATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID, DEHYDROACETIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

 Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml

Cildin temizlenmesi, özellikle de makyajın ciltten çıkartılması cilt sağlığı açısından dikkat edilmesi gereken bir konudur. Makyaj yapsanız da yapmasanız da cildin her gün özellikle de yatmadan önce dikkatlice temizlenmesi gerekmektedir. Temizlenmeyen cilt, gözeneklerin tıkanması, cildin matlaşması, daha kolay kırışması, tahriş olması gibi etkilere maruz kalabilir. Özellikle de temizlenmeyen göz makyajı bu bölgenin daha kolay kırışmasına, kirpiklerin dökülmesine neden olabilir. Cildi temizlerken kullanacağınız ürünler özenle seçilmelidir. Cildin kurumasına, tahriş olmasına neden olmamalıdır.

Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser, kiri, yağ fazlasını, makyajı cildinizden nazikçe temizlemeye, cilde yumuşak, ipeksi bir pürüzsüzlük kazandırmaya yardımcı olur. Tüm yüzde kullanıma uygun olan temizleme köpüğü, göz çevresi ile de uyumludur. Göz makyajını temizlemek için de yardımcı olur. Dayanıklı makyajı bile kolayca temizlemeniz için yardımcıdır.

Cildin makyaj yapılmasa da günlük kir, yağ ve makyaj artıklarından temizlenmesi önemlidir. Temizlenen cilt rahatlar ve özellikle gece boyu daha iyi dinlenir, sakinleşir ve bir sonraki gün için hazırlanmış olur. Önemli olan cildin temizlenme sırasında tahriş olmaması ve yapısına uygun ürünlerle temizlenmesidir.

Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Gentle Foaming Cleanser 200ml

139.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim