Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr

Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr

30328

670367724026

5/1
218.64 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr :

 Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr

Ürün Miktarı : 3.4 gr.

Ürün Özellikleri : Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun, cildi matlaştırmaya ve güneşin zararlı ışınlarına karşı koruma sağlamaya yardımcı mineral, transparan pudradır. Fırçalı yapısı ile uygulaması taşıması kolaydır. SPF 45 derece koruyucu içermektedir. Ciltte tabaka halinde durmaz, kolayca dağılır. Özellikle yağlı ve karma ciltlerde kadifemsi bir matlık sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Yağlı ciltlere matlık vermek için kullanabileceğiniz, transparan pudra ile hem cildinizde matlık hem de güneş koruması sağlayabilirsiniz.

Kullanım Şekli : Kullanmadan önce iyice çalkalayınız ve kapağı çıkarttıktan sonra fırçası yardımı ile uygulayınız. İhtiyaç duyduğunuzda gün içinde uygulamayı yenileyebilir ve pudranızı tazeleyebilirsiniz.

İçerik : Silica, aluminum hydroxide, stearic acid, polymethylsilsesquioxane, triethoxycaprylylsilane, vitamin a, vitamin e, vitamin c, willow bark extract, water, butylene glycol, chlorphenesin, potassium sorbate, tetrasodium edta, mica, iron oxides, titanium Dioxide, manganese violet, bismuth oxychloride, chromium oxide greens, chromium hydroxide green, Travel Essentialsy

 

Mineral yapısı ile tüm ciltlerin kullanımı için uygun, yağlı ve karma ciltlerde matlaşma sağlamaya yardımcı pudradır.

Fırçanın içinde bulunan mineral pudra hafifçe bastırılarak çıkartılır, cildi matlaştırmaya yardımcı transparan pudra ayrıca sahip olduğu spf 45 derecelik koruma özelliği ile cildi zararlı güneş ışınlarına karşı korumaya da yardım eder, cilde matlaşma sağlamaya ve daha düzgün, kadifemsi bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Mineral içerikli özelliği ile gün boyu rahatlıkla cildinizde taşıyabilirsiniz. Talk içermeyen pudra, pek çok vitamin ve minerallerle formüle edilmiştir.

Ciltteki yağlı parlamaları gidermeye yardımcı pudra cildi gün boyu güneşe karşı korumaya yardım eder.

Güzellik, öncelikle düzgün bir ciltle kazanılır. Cildin düzgün, kadifemsi ve mat görünümü de cilde uygulanacak bazı uygulamalar ile sağlanabilir. Pudralar da bu uygulamalardan biridir. Özellikle cildi matlaştırma özelliğine sahip pudralar, makyaj altı için de kullanılabilir. Transparan özelliği ile tüm ciltlerin kullanabileceği pudra aynı zamanda sahip olduğu güneş koruması özelliği ile de cilt için koruyucudur.

Güneşin zararlı ışınları cilde lekelenme, erken yaşlanma belirtileri dediğimiz foto yaşlanma, yanıklar gibi pek çok zarar verebilir, cildin UV ışınlarından korunması bu nedenle önemlidir. Kullanacağınız nemlendiricilerin, makyaj malzemelerinin güneş koruyucu özellik taşıması da cildin sağlığı ve düzgün görünümünün korunması açısından önemlidir.

Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Instant Mineral Spf45 3.4gr

218.64TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim