Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml

Peter Thomas Roth Lazer Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Lazer Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml

30324

670367370018

5/1
782.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml

Peter Thomas Roth Lazer Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel Cream

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Cildi nemlendirmeye, sıkılaştırmaya ve aydınlatıcı bir etki sunmaya yardım eder. İnce kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamayı hedefler. Dragon Blood maddesini içeren formülü ile cildi beslemeye çalışır. Ciltteki donuk ve mat görünümden şikayet edenlere, canlanmış bir cilt görünümü sunmaya yardımcı olur.

Sonuç: Etkili formülü ile cilde ihtiyacı olan besleyici özleri ve nemlenmeyi sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Günde iki kez tek başına ya da Resurfacer serumun ardından uygulama yapılır.

İçerik: Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Isododecane, Polysilicone-11, Glycerin, Water/Aqua/Eau, Niacinamide, Cyclohexasiloxane, Isohexadecane, Dimethyl Isosorbide, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract, Papaver Rhoeas Petal Extract, Spathodea Campanulata Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Orchis Masculata Extract, Citrullus Vulgaris (Watermelon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Lens Esculenta (Lentil) Fruit Extract, Croton Lechieri, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Pca, Sodium Lactate, Caffeine, Siloxanetriol Alginate, Butylene Glycol, Palmitoyl Hexapeptide-14, Ethoxydiglycol, Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate, Polysorbate 80, Polysorbate 20, Propylene Glycol, Methylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Sodium Metabisulfite, Carmine (CI 75470).

 

Genellikle kadın-erkek herkes güzel görünmek ve beğenilmek ister. Güzel görünmenin en önemli yollarından biri de cildin sağlıklı, aydınlık ve güzel görünmesidir. Güzel ve bakımlı görünmeyi sadece beğenilmek için değil, aynı zamanda kendimize olan saygımızı ve güvenimizi yitirmemek için de isteriz.

Cildin güzel görünmesi için, beslenme biçimlerine ve düzenli cilt bakımlarına dikkat etmek gerekir. Cilt yapısıyla uyumlu, uygun olmayan ürünler, ciltte istenmeyen sonuçlara yol açabilir.

 

Peter Thomas Roth Lazer Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml, jel krem formuna sahip, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan bir üründür. Cildi sıkılaştırmaya, nemlendirmeye ve aydınlık bir görünüm sunmaya yardım eder. Ciltteki donuk ve mat görünümün yerine canlanmış bir görünüm sunmayı amaçlar.

 

Kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olur ve cilde gerekli olan besleyici özleri sağlar. Dragon Blood içeriği ile zengin bir formüle sahiptir. Dragon Blood, Amazon Yağmur Ormanları’ndan elde edilen doğal bir reçinedir.

 

Peter Thomas Roth Lazer Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Laser Free Regenerator Moisturizing Gel Cream 30ml

782.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim