Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant 250ml

Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant 250ml

43665

670367001875

5/1
216.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: 

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant, mikro parçalar içeren, cildin nemlenmesine ve yenilenmesine destek olan vücut jelidir.

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Wash, içeriğindeki mikro parçalar ile cildi yıpratmadan, cildin derinlemesine temizlenmesine destek olur.

- Cildin yumuşaklık kazanmasına ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasına katkıda bulunur.

- Cildin canlanmasına ve cildi bir ferahlık hissinin sarmasına destek olur.

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant, cildin nazikçe temizlenmesine destek olurken cildin etkili bir şekilde arınmasına katkıda bulunur.

- Cildin nemlenmesine ve tazelenmesine destek olur.

- Canlandırıcı turunçgil yağları ile ciltte taze ve hafif bir koku bırakmaya çalışır.

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant’ın bileşimindeki mikro kürecikler, yıkanma esnasında patlayarak, cilde antioksidan ve besleyici vitaminlerin ( A, C, E ve pro vitamin B5 ) verilmesine katkıda bulunur.

- E Vitamini, antioksidan özellikleri sayesinde cildin yenilenmesine destek olur. Cildi yatıştırıcı özellikleriyle cildin rahatlamasına katkı sağlar. Canlı bir cilde kavuşmaya katkıda bulunur. Cildin doğal bariyer işlevini korumaya ve güçlendirmeye destek olur.

- Panthenol (Pro Vitamin B5), cildi derinlemesine nemlendirmeye ve cildin kuruluğunu gidermeye katkı sağlayarak yumuşacık bir hale gelmesine destek olur. Cildin yenilenmesine ve yıpranmış cildi canlandırmaya katkı sağlar. Yıpranmış cildin beslenmesine destek olur. Cilt sağlığının korunmasına katkı sağlar.

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant, cildi yıpratmadan, cildin etkili bir şekilde temizlenmesine ve arınmasına destek olan vücut jelidir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Peter Thomas Roth Mega Rich Body Wash Vücut Şampuanından bir miktarını sünger üzerine ya da banyo lifine dökerek, ıslak cildinize vücuda masaj yaparak uygulayıp bol su ile durulayınız.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Serin bir yerde doğrudan güneş ışığından uzak bir şekilde muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Peter Thomas Roth markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Mega Rich Body Cleanser Gel Nettoyant 250ml

216.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim