Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml - Gözenek Küçültücü Krem

Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml - Gözenek Küçültücü Krem
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml - Gözenek Küçültücü Krem

40181

670367010815

5/1
191.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer - Gözenek Küçültücü Krem

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Yağ ve kirle dolmuş gözenekler, ışıltılı ve rengini kaybetmiş bir cilt bütün kadınların şikayetçi olduğu konulardan biridir. Fazla sebum, kir, stres, hava kirliliği, sıcaklık, nem gibi faktörler gözeneklerin tıkanmasına ve cildin yağlanmasına sebep olan faktörlerin başında gelir.

- Gözeneklerin sıkılaşmasına ve yağlı görünümün azalmasına destek olmak amacıyla maske, serum, tonik, krem gibi farklı formlarda birçok bakım ürünü mevcuttur. Bunlardan cildinize en uygun olanı kullanarak gözeneklerin sıkılaşmasını sağlayabilirsiniz.

- Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml, gözeneklerin küçülmesine destek olmak amacıyla özel olarak formüle edilmiş bir üründür.

- Hafif mat yapıya sahip olan ürün, gözeneklerin ve ince çizgilerin dolmasını sağlayarak cilt yüzeyinin pürüzsüz görünmesine destek olur.

- Gözenek Küçültücü Krem 30 ml, özel PTR matlaştırıcı ve sebum düzenleyici ile formüle edilmiştir.

- Sebum düzenleyici, aşırı sebumu emerek parlamanın azaltılmasına katkı sağlar. Bu sayede ciltte mat bir görünüm oluşturur.

- Gözeneklerin ve ince çizgilerin dolmasına destek olan ürün, yumuşak ve daha genç bir görünüm oluşturmak için çalışır.

- Doğru bakım ürünleri ile düzenli olarak uyguladığımız bakımın geri dönüşümünü mutlaka alırız. Genç yaşınızda başladığınız cilt bakım rutini ilerleyen yaşlarda olumlu olarak geri dönecektir.

- Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer Krem'in düzenli kullanımı sonucunda gözle görülür bir şekilde gözenek boyutunun ve şeklinin azalmaya başladığı tespit edilmiştir.

- Peter Thomas Roth sorunlu ciltlerin bakımı için ürünlerini klinik testler sonrasında formüle etmektedir. Özellikle kırışıklık, kızarıklık karşıtı, hasarları ve lekeleri azaltıcı ürünleri bulunur.

Kullanım Şekli: Günlük cilt bakımı işleminizden sonra tüm yüzünüze, özellikle gözeneklerin yoğun olduğu ve kırışık olan bölgeye uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Makyaj bazı olarak da kullanabileceğiniz ürünü günde 2 defa uygulamanız yeterlidir. Ürünün etkiliğini görebilmek için 28 gün boyunca düzenli kullanmanız önerilir.

Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml - Gözenek Küçültücü Krem'i satın almak için Turuncu Kasa'yı tercih edebilir, kampanya fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Pore Putty Pore And Wrinkle Reducer 30ml - Gözenek Küçültücü Krem

191.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim