Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum 30ml

Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum 30ml

43149

670367008775

5/1
920.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: 

- Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum, yaşlanma karşıtı bakım yapılmasına katkı sağlayan çeşitli cilt sorunlarına karşı destek olan cilt bakım serumudur.

- Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

- İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek olur.

- Cildin sıkılaşmasına ve esneklik kazanmasına katkıda bulunur.

- Cilt tonu farklılıklarının azaltılmasına ve cildin ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasına destek olur.

- Cildin nemlenmesine ve tazelenmesine katkıda bulunur.

- Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum’un içeriğinde 20% THD Askorbat, Ferulik Asit ve E vitamini yer almaktadır.

- 20% THD Ascorbate, üstün içeriğiyle normal C vitaminine göre çok daha etkilidir. Oldukça stabil bir C vitamini formudur. Ultra güçlü içeriğiyle cilt tonu farklılıklarının azaltılmasına ve cilde aydınlık bir görünüm kazandırılmasına destek olur. Cildin sıkılık ve esneklik kazanmasına katkıda bulunur. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek olur.

- Ferulik Asit, antioksidan özelliklere sahiptir ve Vitamin C - E'nin cilt koruma etkisini artırmaya ve geliştirmeye destek olur. Yaşlanma sonucu oluşan cilt sorunlarıyla mücadeleye katkı sağlar. Cildin nemlenmesine ve esneklik kazanmasına destek olur.

- E vitamini, antioksidan özellikleri sayesinde cildin yenilenmesine destek olur. Cildi yatıştırıcı özellikleriyle cildin rahatlamasına katkı sağlar. Canlı bir cilde kavuşmaya katkıda bulunur. Cildin doğal bariyer işlevini korumaya ve güçlendirmeye destek olur.

- Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum, cildin etkili bir şekilde canlanmasına ve yenilenmesine destek olan cilt bakım serumudur.

- Paraben içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir. Ürün içeriğinde ftalatlar ve glütene yer verilmemiştir. Bu ürün kokusuzdur ve tahriş edici değildir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Temiz ve kuru cilde 1 - 2 pompa miktarında nazikçe masaj yaparak uygulayınız. En iyi sonucu elde edebilmek için günde 2 kez uygulanması tavsiye edilmektedir. Yüz, boyun ve ellere uygulanabilir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Güneş ışığı ve ısıdan uzak, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Peter Thomas Roth markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum 30ml

920.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim