Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml

30312

670367238011

5/1
258.31 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Neme ihtiyaç duyan tüm cilt tiplerinin kullanımı için idealdir. En kuru ciltlerde bile nemlenme ve yumuşaklık hissi sağlamaya çalışır. Cilde yoğun nemlenme ve besleyicilik sunar, bu etkisini uzun süre korumayı amaçlar. İnce çizgi ve kırışıklıklar üzerinde etki sağlamaya ve cilde gençlik ışıltısı sağlamaya yardımcı olur. A, C, E vitaminleri ve pro vitamin B5 içeren bir formüle sahiptir.

Sonuç: Cilde nemlenme sağlamaya ve ince çizgilerin görünümünü yumuşatmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizleme işleminin arından cilde 1 veya 2 kez uygulanır. Günlük kullanıma uygundur.

İçerik: WATER (AQUA), GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) GLYCERIDES, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), C12-15 ALKYL BENZOATE, PANTHENOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, CETYL ALCOHOL, TREMELIA FUCIFORMIS SPOROCARP EXTRACT, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) PEEL EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ASCORBYL PALMITATE, PHOSPHOLIPIDS, UREA, SODIUM PCA, TRIACETIN, TREHALOSE, SODIUM HYALURONATE, POLYQUATERNIUM-51, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, BIS-PEG/PPG-14/14 DIMETHICONE, POLYSILICONE-11, BISABOLOL, DIMETHICONE, STEAROXYTRIMETHYLSILANE, STEARYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL STEARATE, LANOLIN ALCOHOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, HISTIDINE HCL, PEG-12 GLYCERYL DIMYRISTATE, BETAINE, PROPYLENE GLYCOL, BHT, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, DIAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

 

Cildin ihtiyaç duyduğu en önemli şeylerden biri nemdir. Cildin sağlıklı görünümü için nem dengesinin korunması oldukça önemlidir. Nem dengesi korunan bir cilt, aydınlık, canlı ve sağlıklı görünür. Cildi nemli tutmak hem cilt sağlığı açısından hem de estetik açısından önemlidir.

Nemsiz kalan cilt, yaşlanma belirtilerine, kırışıklıklara daha müsait yapıdadır. Nemlendiriciler cildin yapısını çevresel faktörlere karşı da güçlendirirler.

Cildi nemlendirmek için kullanılan pek çok farklı çeşitte ürün bulunmaktadır. Önemli olan cilt tipine ve ihtiyacına uygun özellikte ürünleri tercih etmektir.

 

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml, yoğun nemlenme sağlamaya yardım eden krem forma sahip bir üründür. Neme ihtiyaç duyan tüm cilt tipleri için uygundur. En kuru ciltlerde bile nemlenme sağlamayı amaçlar.

Cilde yüksek oranda bir nemlenme sunar. Böylece cildin daha genç, daha sağlıklı görünmesinde etkili olabilir. Çizgi ve kırışıklıkların görünümünde düzelme sağlamayı amaçlar. Cildi beslemeye ve nemlenme etkisini uzun süre korumaya çalışır.

 

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek, cilt bakımınızda kullanabilirsiniz.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Ultimate Creme In A Tube 50ml

258.31TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim