Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum 30ml

Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum 30ml

43664

670367000526

5/1
464.75 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri: 

- Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum, yaşlanma karşıtı bakım yapılmasına katkı sağlayan ciltteki derin kırışıklıklara karşı destek olan cilt bakım serumudur.

- Peter Thomas Roth, araştırmalara dayanan özel formülleri ve aldığı ödüller ile fark yaratmaktadır. Bu formüller, her kadının kendini iyi hissedeceği ve daha genç, sağlıklı görüneceği sonuçlar sağlamak için çalışmaktadır.

- Her formüldeki yoğun ve çoklu içerikler, çok çeşitli cilt problemlerini gidermeye destek olur. Yüksek konsantrasyonda vitaminler; antioksidanlar ve bitkisel ekstreler, performansı ve hızlı nüfuz etmeyi güçlendirir.

- Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum, tüm cilt tiplerinin kullanımı için uygundur.

- İnce çizgi ve derin kırışıklıkların görünümünü azaltmaya destek olur.

- Cildin sıkılaşmasına ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasına katkıda bulunur.

- Cildin esneklik kazanmasına ve ışıl ışıl bir görünüme kavuşmasına destek olur.

- Cildin nemlenmesine ve tazelenmesine katkıda bulunur.

- Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum, zengin bir içeriğe sahiptir.

- Hızlı hareket eden, sentetik salyangoz maddesi, nöropeptid ve gerçek elmas tozu içeriği ile hızla pürüzsüz bir cilde kavuşmanıza destek olur. Derin kırışıklıkları azaltmaya ve görünümünü düzeltmeye katkı sağlar.

- Yoğun formülüyle mimik çizgilerini düzeltmeye destek olur. Ciltteki çizgilerin ve kırışıklıkların oluşumunun önüne geçilmesine, mevcut olanların görünümünü azaltmaya katkıda bulunur.

- Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum, cildin etkili bir şekilde canlanmasına ve yenilenmesine destek olan cilt bakım serumudur.

- Paraben içermeyen özel içeriğiyle cildinizin hassasiyetine önem verilmiştir. Ürün içeriğinde sülfata yer verilmemiştir. Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum, tahriş edici değildir.

- Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum’un içeriğinde alkole yer verilmemiştir. Bu sayede hassas olan yüz bölgesinin alkol kaynaklı olarak tahriş olmasının önüne geçilmiştir.

 

Kullanım Sıklığı: Ürün günlük kullanıma uygundur.

Kullanım Şekli:

- Temiz ve kuru cilde 1 - 2 pompa miktarında nazikçe masaj yaparak uygulayınız. En iyi sonuçları elde edebilmek için günde 2 kez uygulanması ve düzenli olarak kullanılması tavsiye edilmektedir.

- Göz ile temasından kaçınınız. Göz ile temas halinde derhal bol miktarda ılık su ile yıkayınız. Sadece harici kullanım içindir.

- Güneş ışığı ve ısıdan uzak, oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Çocukların göremeyeceği, erişemeyeceği yerlerde ve ambalajında saklayınız.

 

Peter Thomas Roth markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Un-wrinkle Fast Acting Serum 30ml

464.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim