Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml

41691

670367005040

5/1
602.03 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Miktarı: 48 ml

Ürün Özellikleri:

- Cildimiz dışardan gelen etkilere fazlasıyla açık olduğu için cildimizde zaman zaman farklı sorunlar oluşabilir. Cilt kuruluğu, nem eksikliği, iri gözenekler ve kırışıklık gibi sorunlar dış etkenlerin sebep olduğu problemlerin başında gelir.

- Kuruluk ve nemsizlik şikayeti birçok kişinin karşılaştığı cilt problemidir. Bu sebeple cilt kuruluğuna karşı kuru ciltler başta olmak üzere cilt tipiniz ne olursa olsun günlük cilt bakımınızda nemlendirici mutlaka kullanmanız gerekir.

- Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml, kurumuş olan cildi yoğun bir şekilde nemlendirerek bakımını gerçekleştirmek üzere formüle edilmiştir.

- Yaşlanma karşıtı etkiye sahip olan ürün, ince çizgi ve kırışıklık görünümünü en aza indirmeye destek olur.

- Özel formülü ve zengin yapısı sayesinde ciltte meydana gelen problemlerin de minimum seviyeye inmesine katkı sağlar.

- 3 farklı Hyaluronik Asit molekülü içeren nemlendirici krem, Seramidler ile cildi derinlemesine nemlendirerek ipeksi ve nemli bir cilt görünümü sunar.

- %30 Hyaluronik Asit bileşiği nemi cilde çeker ve 72 saate kadar nemi hapseder.

- Aynı zamanda cildi tazeleyerek daha parlak ve canlı görünmesini sağlar.

- İpeksi proteinler, cilde yumuşak ve pürüzsüz bir his bırakmaya destek olan, suda eriyen bir formda saf ipeğin türevidir.

- Ürün içeriğinde bulunan mürver özü ise antioksidan faydalar sağlamaya destek olur.

- Peter Thomas Roth Nemlendirici Cilt Bakım Kremi ile cildinizin ihtiyacı olan nemi karşılayarak eski esnekliğine yeniden kavuşmasını destekleyebilirsiniz.

- Parfüm ve alkol içermeyen ürün, kremsi hafif formülü sayesinde kolay uygulanır. Cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek ciltte leke bırakmaz.

- Kuru ciltler bakımı oldukça zor olan ve özen gösterilmesi gereken cilt tipidir. Nemlendirici kremler ise cildin nem oranını dengeleyerek kısa zaman içinde bu problemin azaltılmasında etkili rol oynar.

- Peter Thomas Roth, kanıtlanmış bilimsel araştırmalara dayanan özel formülleri ve aldığı ödüller ile dikkatleri çekmektedir. Her formülündedeki yoğun ve çoklu içerikler farklı cilt problemlerinin azaltılmasına destek olur.

Kullanım Şekli: Öncelikle cildinizi temizleme ürünleriniz ile temizleyin ve ürünü yüz ile boyun bölgenize dairesel hareketlerle uygulayın.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere temizlenmiş cilde uygulama yapabilirsiniz.

Peter Thomas Roth ürünleri ve Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml, uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'da satılmaktadır. Ürünü satın almak için sitemizi tercih ederek kampanya imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream 48ml

602.03TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim