Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 30ml

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 30ml

41692

670367006573

5/1
711.86 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Kuru cilt, kişi yüzünü yıkadıktan sonra gerilen, dönemsel olarak acıyabilen ve hava değişikliklerine bağlı olarak çatlama gibi tepkiler veren cilt tipidir. Bu nedenle de kuru cilt yapısına sahip olan kişilerin cilt bakımına ekstra özen göstermesi gerekir.

- Temizleyiciler, peeling ürünleri, göz kremleri, cilt maskeleri, cilt serumları ve nemlendirici kremler, nem eksikliğinin desteklenmesi, tıkanmış gözenekler, kırışıklık gibi sebeplerin toparlanması amacıyla kullanılan temel bakım ürünleridir.

- Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum, kuru ciltlerin ihtiyacı olan nemin karşılanması amacıyla geliştirilmiş nemlendirici serumdur.

- Aşırı nemsiz, olgun ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği anti-aging etkili serum, nemi cilde hapsederek cildi derinlemesine nemlendirir.

- Serum formda olan ürünler diğer bakım ürünlerine kıyasla biraz daha etkili özelliktedir. Bu sebeple cilt bakım ürünlerinizin arasında bir adet serum bulundurmanızda yarar vardır.

- Peter Thomas Roth Nemlendirici Serumun yoğun %75 Hyaluronik Asit Kompleksi, cildin nemlenmesine destek olan önemli bir bileşendir.

- Aynı zamanda Sodyum PCA cildin hafif ve doğal olarak nemlenmesine katkı sağlarken, ipek proteinler ise suda çözünen bir formda katılım sağlayarak saf, yumuşak ve pürüzsüz bir hisle cildin nemlenmesine katkı sağlar.

- Yaşlanan ve nemsiz kalan cildin nem ile yeniden tazelenmesine destek olan serum aynı zamanda cildin daha yumuşak ve canlı görünmesine de destek olur.

- İnce çizgi görünümünün ve pürüzlü dokunun toparlanmasına katkı sağlayarak cilde genç bir parlaklık verir.

- Ürün içeriğinde bulunan mineral kompleks, biyo-fermente çinko, bakır, manganez ve demir nem düzeylerinin artmasına destek olur.

- Yapılan tüketici çalışmalarında, ürün kullanımıyla beraber cildin daha fazla hidrate olduğu ve ince çizgilerin minimum seviyeye inerek genç bir görünümün oluşmaya başladığı tespit edilmiştir.

- Cilt bakım serumları cildin katmanlarına hızlı bir şekilde nüfuz ederek kısa sürede etki gösterir. Bu serumlar cildin beslenmesine, nemlenmesine, esnekliğini yeniden kazanmasına ve cilde parlaklık katmaya katkı sağlayacak şekilde farklı amaçlar için hazırlanmaktadır.

- Peter Thomas Roth markasının tüm yaşlanma karşıtı ürünlerinin formülü çok fonksiyonludur ve tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Kullanım Şekli: Günlük temizleyiciniz ile temizlemiş olduğunuz yüz ve boyun bölgenize parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Durulama gerektirmez. Daha sonra üzerine günlük nemlendiricinizi uygulayabilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: Günlük cilt bakım rutinizde sabah ve akşam temizleme ürünün ardından kullanabilirsiniz.

Cilt sağlığında ve temizliğinde etkili sonuçları kısa zamanda elde etmeyi başaran markanın Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 30ml'ini veya ihtiyacınızıa uygun herhangi bir ürününü uygun fiyatı ile Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Serum 30ml

711.86TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim