Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active Anti Wrinkle Eye Cream - 15ml

Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active Anti Wrinkle Eye Cream - 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active Anti Wrinkle Eye Cream - 15ml

Markası : Pharmaceris Ürünlerini Gör

42525

5900717164314

5/1
121.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active / İkili Etkili Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi

Marka Adı: Pharmaceris

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri:

- Göz çevresi bakımı, göz altında oluşan morlukları, kırışıklıkları ve ince çizgilerin oluşumunu yavaşlatmak adına yapılan göz bakımıdır. Pharmaceris A  Opti Sensilium krem, iki aşamalı etki sunarak göz çevresinde oluşan kırışıklıkları en aza indirmeye ve yorgun cildi derinlemesine beslemeye katkı sağlayan bir üründür.

- Cilt zamanla esnekliğini kaybeder ve sarkmaya başlar. Yaş, çevresel faktörler ve dış etkenler gibi nedenlerle sıkılığını kaybeder. Pharmaceris A Opti - Sensilium, cildin kaybettiği sıkılığı yeniden kazandırmaya katkı sağlayan bir kremdir. 

- Yenilikçi peptit ve E vitamininden oluşan aktif kompleksi cilt yapısını güçlendirmeye destek olurken aynı zamanda cildin sıkılaşmasına da katkı sağlar.

- Ciltte oluşan tahrişi ve kızarıklığı azaltmaya destek olurken, kaşıntı ve yanma hissini azaltılmasına da katkı sağlar. Cilde daha sağlıklı bir his kazandırır.

- Pharmaceris A İki Etkili Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi, ciltte oluşan tahrişleri yatıştırmaya destek olduğu gibi yenilikçi IMMUNO-PREBIOTIC formülü sayesinde cildin bağışıklık sistemini düzenlemeye de katkı sağlayan bir üründür.

- Oldukça hassas ve göz çevresinde alerjik reaksiyona meyilli cilt tipine sahip kişiler için uygundur.

- Ürün içeriğinde cildi nemlendirmeye destekçi babassu, pirinç ve çarkıfelek çiçeği yağları bulunur. Bu yağlar cildi nemlendirirken derinlemesine besler ve cildi dış etkenlerden oluşan tahriş edici maddelere karşı koruyucu bir bariyer oluşturur.

Çarkıfelek Çiçeği Yağı: Çarkıfelek yağı, antioksidanların, vitaminlerin ve minerallerin zengin bir kaynağıdır. Stres ve yorgunluk gibi nedenlerden dolayı oluşan olumsuz etkilerle savaşan bir yağdır. Ciltte oluşan tahrişleri en aza indirmeye katkı sağlayan bir etkisi vardır. 

Babassu Yağı: Babassu palmiye tohumlarından elde edilen, güçlü nemlendirici ve cildi yumuşatıcı etki sunan bir yağdır. 

Pirinç Yağı: Güçlü nemlendirme özelliğine sahip olan bir yağdır. Cildi korunmasına destek olurken ideal nem dengesinin geri kazandırılmasına da katkı sağlar.

- Alerjik ve hassas ciltler üzerindeki etkisi dermatolojik testler sonucu gözlemlenen ürün  paraben, koruyucu ve parfüm içermemektedir.

- Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, makyaj öncesi kullanım için idealdir.

Kullanım Şekli: Pharmaceris A Opti-Sensilium Göz Kremi, temizlenmiş göz çevresine, göz içine gelmeyecek şekilde dikkatli bir şekilde uygulanmalıdır.

Kullanım Sıklığı: Kremin etkisini görebilmek için uygulama işlemi her sabah ve akşam yapılmalıdır.

Pharmaceris markasının cilt bakım serileri, en problemli ve sıkıntılı cilt tiplerine hitap etmek için tasarlanmıştır. Markanın Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active Anti Wrinkle Eye Cream - 15ml'ini ve cildinize uygun ürünleri uygun fiyata Turuncu Kasa’dan satın alabilirsiniz. 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Pharmaceris A - Opti Sensilium Cream Duo Active Anti Wrinkle Eye Cream - 15ml

121.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim