Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg - 30ml

Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg - 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg - 30ml

Markası : Pharmaceris Ürünlerini Gör

42520

5900717150614

5/1
222.71 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg

Marka Adı: Pharmaceris

Ürün Miktarı: 30ml

Ürün Özellikleri: 

- Cilt bakımı hanımlar için en önemli konulardan biridir. Cildin yenilenmesi için bakımının ve günlük temizliğinin sıklıkla yapılması gerekir. Pharmaceris N - C Vitaminli Serum, cilt yenilenme mekanizmalarını destekleyerek cilt bakımınızda destekçi bir üründür.

- Pharmaceris N With Vitamin Serum, kırışıklıkları zamanla derinleşen ciltlerin kırışık problemlemini en aza indirmeye katkı sağlayan bir serumdur.

- Mat ve ışıltısını kaybetmiş cilt yapısına sahip olan kişilerin kullanımına uygun olan ürün, ciltteki mat görünümün azalmasına destek olurken, cildin daha parlak görünmesine de katkı sağlar.

- Leke problemi cilt için en önemli sorunlardan birisidir. Leke problemi olan cildin daha canlı görünmesine destek olan bir üründür.

- Cilt, strese bağlı nedenlerden dolayı zamanla esnekliğini yitirmeye başlar. Pharmaceris N Vitamin C Serumun içeriğindeki yağlar cildin kaybettiği esnekliğini geri kazanmasına katkı sağlarken, cildin yeniden sıkılık kazanmasına da destek olur.

- İçeriğindeki aktif konsantre C vitamini, aktif içeriklerin cildin derinlerine ilerlemesini sağlarken cilde dış etkenlere karşı günlük koruma sunmaktadır. 

- Cildi etkin bir şekilde destekleyerek kırışıklıkları en aza indirmeye katkı sağlayan bir üründür.

- Pharmaceris N - C-Capilix Serum, ciltte oluşan koyu lekelerin de en aza inmesine katkı sağlar.

- Dermatolojik olarak test edilmiş olan ürün, cilt kızarıklığını en aza indirmeyi destekleyen bir üründür. 

- 4 haftalık ürün kullanımının sonrasında araştırma merkezlerinde gerçekleştirilen test sonuçlarına göre cilt kızarıklıklarını ve ciltte oluşan lekelerin azaldığı gözlemlenmiştir. 

- Ürünün içeriğinde paraben, koruyucu ve yapay renklendirici bulunmamaktadır. Aynı zamanda alerjen ve silikon da içermemektedir.

- Şişenin pipetli olma özelliği rahat ve hijyenik bir kullanım sağlamaktadır. 

- Kırışık, hızlı yaşlanan, tahrişe meyilli ve mat ciltlerin kullanımına uygun bir üründür.

- Pharmaceris N -C-Capilix Serumun içerğinde C Vitamini, Kanola Yağı ve Havuç Yağı bulunmaktadır.

C Vitamininin Cilde Faydaları: C Vitamini içerisinde bulunan antioksidan sayesinde erken yaşlanma onuncu oluşan değişiklikleri en aza indirmeye aynı zamanda cildi aydınlatmaya destek olur. Ciltte oluşan koyu lekeleri açmaya katkı sağlayan C vitamini, cildin esnekliğini korumak için de oldukça önemlidir.

Kullanım Şekli: Serumu cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak yedirin ve sonrasında her zaman kullandığınız yüz kreminizi uygulayın. Bütün cilt bakımı ürünlerinde olduğu gibi bu serumdan da verimli sonuç alınması için en az bir ay boyunca kesintisiz kullanılmalıdır. 

Kullanım Sıklığı: Serum yatmadan önce temizlemiş olduğunuz yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulanır.  

Güvenliği ve etkinliği klinik ve dermatalojik olarak kanıtlanmış Pharmaceris markasının ürün çeşitlerine ve Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg - 30ml'e uygun fiyata Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Pharmaceris N - C-Capilix Serum With Vitamin C 1200mg - 30ml

222.71TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim